Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy lányba,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mell R. Ákos kérdése:

Szerelmes vagyok egy lányba, aki utál engem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok egy lányba az osztályomból aki nem kifejezés hogy utál. Legalább is így látszik. 14 éves egészséges "férfi" vagyok, 8. osztályos. ~3-4 éve bele szerettem egy lányba akivel 1 évig barátok voltunk. (Nem jártunk.) Igazán csak 7. osztályban tudatosult bennem hogy bele szerettem, de amikor lenne is esélyem "közeledni" felé, akkor mindig meg állít az, hogy mi van ha még jobban meg utál? Az utóbbi 6 hónapban "őrlődtem" az ügyön.. Kerestem más témákat, mindenhol azt írják hogy verjem ki a fejemből, de én nem akarom, sőt talán nem is tudnám. Ragaszkodó típus vagyok, viszont ügyelek arra hogy senkire se akaszkodjak rá túlságosan. Általában csak akkor beszélek ha hozzám szólnak.

Minden választ szeretettel várok! Kérlek segítsetek, ha van ötletetek!

2015. dec. 2. 19:15
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Bocs, hogy csak most válaszolok, de csak most jutottam az alábbiak ismeretébe (válaszul szánom a második válaszolónak):

A szerelem az kémiai anyagokból (melyeket az emberi test és az agy termel) épül fel. Méghozzá ezekből: Tesztoszteron, Ösztrögén, Oxitocin, Dopamin, Adrenalin, Vazopressin. Az emberi agy mindössze pár perc leforgása alatt dönti el, hogy vonzódsz-e egy adott egyéniség iránt. Ez még nem szerelem, vonzódás. A szerelem az alábbi procedúra alatt 'keletkezik':

- Keress egy komplett idegent,

- Beszélgessetek magatokról,

- Négy percig beszéd nélkül nézzetek egymás szemébe

Kész!

Amúgy érdekesség: a Dopamin kokainhoz hasonló effektust vált ki az agyon.

Ha többet szeretnél tudni, itt a weboldal ahonnan lestem:

[link]

De most el mondanám a kis sztori dolgot is, hogy miért nem értelmetlen ez a zsákutca, amiben vagyok:

Nem úgy szerettem bele a lányba hogy nem mutatott fel semmit. Régebben, még ő volt az aki barátkozott velem. Én akkoriban még nem vonzódtam hozzá, csak akkor amikor kezdett ki bontakozni előttem. Volt egy időszak, amikor ő volt az egyetlen olyan ember aki hajlandó volt velem SZIVESEN beszélgetni. Kb ekkor szerethettem bele. De ugyebár megváltozott, és azóta úgy viselkedik, mintha 'leprás lennék'. (Tehát, szokásos ovodás viselkedés.) De mivel akkoriban az osztály is csinálta ezt, az EGÉSZ, nem csak velem, pár embert kiszemeltek és azóta ez ment. Már nem, már nincs is velem semmi baja a lánynak. De barátkozni nem úgy tünik mintha akarna.

Egyszer majd be vallom neki, ha vissza utasít de nagyon egyértelműen, akkor egyszerűen békén hagyom... Ha nem érdeklem, akkor nem szeretnék bármi rosszat okozni neki. Bár gondolom nehéz lesz nekem. (Nem sajnáltatom magam.)

Kívánjatok sok szerencsét, kelleni fog :)

2016. jan. 20. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!