Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem a bátyjába?
Ma reggel elütötték azt a fiút(meg a tesóját)akibe szerelemes vagyok.Túlélte kissebb sérüléssekkel megúszta.Viszont a tesója nagyon súlyosan megsérült.De nem ez a fontos.
Az hogy mikor meg tudtam pánikrohamom lett,remegtem és ordítoztam.
Ma hazafelé elmentem ahol elgázolták őket és ismét kikészültem.Nem kaptam levegőt és csak arra tudtam gondolni hogy nem fogja túlélni a tesója.Nem értem miért a bátyára gondoltam.Csak ő járt egész nap a fejemben és hogy él-e még.
Lehet hogy tudat alatt szerelmes vagyok belé?
Bocsi ha értetlenül fogalmaztam!
Nemtudom.Lehet.
Csak az a furcsa hogy reggel amikor a szülei felhivtak(!!!)aztmondták a fiúk kérték hogy szóljanak.
Szóval a bátyja eszméleténél volt ha többes számba mondák.Nem?
Szerintem semmi köze a szerelemhez.
Pár éve egy évfolyamtársamnak és néhány idősebb tagnak autóbalesete volt, a lány, aki vezetett, meghalt. A többiek megúszták.
Az évfolyamtársamon kívül senkit nem ismertem, csak láttam néha, a nevét tudtam, és ennyi. Mégis két hétig olyan zaklatott voltam, hogy az valami hihetetlen.
Szóval szerintem várj még ezzel a szerelem dologgal, ha minden visszarázódik a régi kerékvágásba és esetleg akkor is érzel valamit, lehet róla szó :)
Tegnap bementem hozzájuk és azt mondta hogy attól félt hogy nem lát többé!!!(Mármint engem!)
Most azthiszem tutui hogy szerelmes lettem belé!Vagy nemtudom...
Előtte is érdeklődtél iránta? Az öccsébe állítólag szerelmes vagy, szóval elég nagy váltás lenne nem? Szerintem várd meg amíg leülepszik..
Egyébként hogy vannak??:O
Most már jobban!Köszi!
Nagyon sokat beszéltünk és azt gondolom hogy ő is érezhet valamit...
Nemtudom...Félek hogy elcseszem! :(
Segítsetek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!