Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy fiú! Rámerjek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú! Rámerjek írni? Többi lennt

Figyelt kérdés
Idén jártam felvételi előkészítőre és találkoztam egy nagyon helyes aranyos illedelmes törődő fiúval. És nézegettem a lány ismerőseit és egyszerűen nem merek ráírni, mert hozzajuk képest magamat semminek érzem. Nemsokszor beszéltünk élőbe, akkor is többen voltunk együtt akik beszélgettek. Azt hiszem nagyon beleszerettem, mióta már nincsenek előkészítők nem látom, de én is meglepődtem, hogy ennyire tud hiányozni. Teljesen az ideálom és nemtudom rámerjek e írni vagy csak nevetne egy jót hogy én próbálkozok. Teljesen oda vagyok érte erős, helyes, törődő és TUD SZERETNI. Nem tudom mit csinaljak hogy ne tunjek nyomulosnak, de nem akarom hogy ennyi legyen velunk hogy ismerjük egymást meg facebookon is bejelölt (tudom ez nem a világ vége de ettől is sokkal jobban lettem) Mit csináljak? Ráírjak?

2016. márc. 17. 20:31
 1/7 anonim ***** válasza:
ha normális akkor kiröhögni nem fog maximum szépen finoman elutasit :) de gondolj bele ha nem irsz rá tuti nem fog összejönni a dolog ha ráírsz akkor már egy kicsi esélyed élből van :) kitudja lehet te is tetszel neki csak nem mer irni senki nem tudhatja de ha gyáva vagy tuti veszítesz :D legalább adj magadnak egy kis esélyt :D
2016. márc. 17. 20:34
 2/7 anonim válasza:
Írj rá. Én is így voltam, rá írtam, és életem legjobb döntése volt, mert most ő a barátom;)
2016. márc. 17. 20:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Írj rá. Mi vesztenivalód van? Ha visszaír , akár egy kapcsolat is lehet. Ha meg nem válaszol(amit kétlek) akkor meg megy tovább az élet, és legalabh megpróbáltad, ez a lenyeg.

De ha nem próbálod meg addig nem lesz semmit

2016. márc. 17. 20:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Mivel írjak rá? Kort és nemet is kérlek!
2016. márc. 17. 20:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindenképpen írj rá. :) Én is így tettem, így beszélgetni kezdtünk. Biztosan nem utasít el. Keress valami közös pontot, amivel kapcsolatban írhatnál neki, akár a felvételivel kapcsolatban és onnan már minden megy magától.
2016. márc. 17. 22:08
 6/7 Anyád Gibbonja :D válasza:
Írj rá, kérdezd meg hogy sikerült a felvételi, oda ment-e ahova szeretett volna, vagy hasonló. 17/f
2016. márc. 17. 22:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm, csak nem akarok nyomulós lenni. :\ :)
2016. márc. 17. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!