Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Jelek? (többi lennt)
Lányok!
Számotokra melyek azok a nem egyértelmű jelek(szóval nem bók) amiket egyértelmű közeledésnek fogtok fel és melyek azok az úgyszint nem egyértelmű jelek, amikkel jelzitek a jelezni valót :) Manapság nehéz eldönteni hogy mi az és mi nem. És mik azok a jelek amikről azt szűritek le hogy a fiú nem akarja.
Ha folyton a kozelembe van,megszolit,kerdezget,érdeklődik fellem,mosolyog,nagyon udvarias velem,maskepp banik velen,mint a tobbiekkel,akkor arra gondolok bejovok neki.
Ha nekem tetszik, akkor probalok mindig a közelében lenni,mosolyogni, szemkontaktus tartom vele,kacerkodom vele. Vagy,ha mar leszolitott es tetszik, akkor kicsit jeges vagyok, jatszom az elerhetezlent meg igy csinalok,mintha nem erdekelne.
Szerintem pl. ha az illető sokat néz téged, mindig próbál megérinteni bármilyen formában, pl. ha szól neked, nem csak a nevedet mondja ki, hanem megbök stb., akkor ez is jelentheti, hogy tetszel az illetőnek, valamint még az, hogy sokat beszél-e veled, próbál-e beszélgetést kezdeményezni...
Ennek az ellentéte kb. az, amikor a fiú nem akar semmit. Remélem segítettem!
Öcsém!..
Legyél kicsit tökösebb és menj oda, azt díjazzák a csajok(tapasztalat)..
Amúgy egy mosolyból mindent le lehet venni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!