Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Jelek? (többi lennt)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Jelek? (többi lennt)

Figyelt kérdés

Lányok!

Számotokra melyek azok a nem egyértelmű jelek(szóval nem bók) amiket egyértelmű közeledésnek fogtok fel és melyek azok az úgyszint nem egyértelmű jelek, amikkel jelzitek a jelezni valót :) Manapság nehéz eldönteni hogy mi az és mi nem. És mik azok a jelek amikről azt szűritek le hogy a fiú nem akarja.

2015. okt. 1. 17:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha folyton a kozelembe van,megszolit,kerdezget,érdeklődik fellem,mosolyog,nagyon udvarias velem,maskepp banik velen,mint a tobbiekkel,akkor arra gondolok bejovok neki.

Ha nekem tetszik, akkor probalok mindig a közelében lenni,mosolyogni, szemkontaktus tartom vele,kacerkodom vele. Vagy,ha mar leszolitott es tetszik, akkor kicsit jeges vagyok, jatszom az elerhetezlent meg igy csinalok,mintha nem erdekelne.

2015. okt. 1. 17:21
 2/3 anonim válasza:

Szerintem pl. ha az illető sokat néz téged, mindig próbál megérinteni bármilyen formában, pl. ha szól neked, nem csak a nevedet mondja ki, hanem megbök stb., akkor ez is jelentheti, hogy tetszel az illetőnek, valamint még az, hogy sokat beszél-e veled, próbál-e beszélgetést kezdeményezni...

Ennek az ellentéte kb. az, amikor a fiú nem akar semmit. Remélem segítettem!

2015. okt. 1. 17:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Öcsém!..

Legyél kicsit tökösebb és menj oda, azt díjazzák a csajok(tapasztalat)..

Amúgy egy mosolyból mindent le lehet venni ;)

2015. okt. 1. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!