Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom mit tegyek vagy épp...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek vagy épp most mi is ez?

Figyelt kérdés
Szeretem de még se azt érzem mint eddig valami nagyon fura 3 honapja vagyunk együtt és minden oké álom pasi számomra nem tett semi rosszat de most hogy itt volt alig vártam hogy hazza menjen valakinek volt már ilyen helyzetbe ha igen valami ötlet miért van ez és aki csak bunkozni akar ne is irjon ide köszi

2016. ápr. 24. 19:03
 1/2 Adelll ***** válasza:
Lehet azert mert kulsore nagyon bejon neked es ugy erezted szereted de csak egy fellangolas volt, megis osszejottetek. Tehet nem vagy bele szerelmes igy nem is erzed annyira jol magad a tarsosagaban mint regebben... Bar lehet nem errol van szi de bekem ez jutott eszembe :/
2016. ápr. 24. 19:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem a külseje miat vagyok vele vagy is nem az volt a fő indok mikor összejöttünk
2016. ápr. 24. 19:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!