Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez mi lehet, már nem szeretném?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi lehet, már nem szeretném?

Figyelt kérdés

Kezdem rosszul erezni magam a kapcsolatban vagy valami rossz érzés van bennem, amit nem tudok kifejteni, már nem izgat fel annyira ha találkozunk, mert csak hétvégente tudunk nem repest a szívem, de erzem hogy nagyon szeretem.

Mikor haza megyek pl most is ahogy eljöttem tőle akkor bánatos voltam, rossz volt a kedvem és bármit megtettem volna hogy vele legyek.

Kérlek titeket ezt is mind olvassátok el ugyan ebben a témában van és ezzel kapcsolatos.

http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ker..

Ha lehet csak e kérdés alá válaszoljatok.

2016. ápr. 20. 16:13
 1/1 anonim ***** válasza:
az ien hű de érzés egy vonzalombol is lehet, ilyen érzést ellehet érni még egy anime karakter iránt is ahogy ismerem az embereket.., de neked kel eldönteni hogy akarod e vagy nem..
2016. ápr. 20. 16:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!