Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Egy rendezvény során találkoztam egy sráccal.Csak látásból ismertük egymást,többször szemeztünk,míg végül köszönt nekem mosolyogva.Észrevettem,hogy előtte nagyon nézett engem,pl. utánam fordultvégigmért. Rá egy évre is találkoztunk ugyanitt, itt is találkoztunk,mögöttem ült,úgy tűnt,mintha azt várta volna,hogy ránézzek.Én persze rá is néztem,és elmosolyodtam,erre ő is mosolygott, majd fel-le húzta egyszer a szemöldökét,és megint üdvözölt. Nekem nagyon tetszett,vártam az idei rendezvényt is,hogy ott legyen,én is mentem rá,viszont nem volt ott,utoljára 2 éve láttam,viszont Facebookon megtaláltam.Nem tudom biztosra,hogy én tetszettem-e neki,de nekem ő nagyon bejött.Szerintetek be merjem jelölni Facebookon,és ráírni? Nem tűnne ez nyomulásnak? Mi van,ha már nem emlékszik rám...:(2016. ápr. 17. 19:47
1/2 anonim válasza:
Mindenesetre jelöld.Ha nyomulásnak veszi, vagy már nem emlékszik rádmax nem jelöl vissza:D de ha igen és tetszettél neki jól is jársz.Jelöld mert ha nem ott lesz benned hogy mi lett volna ha..😉
2/2 anonim válasza:
Jelöld be. Ha visszajelöl, akkor viszont várj amíg ő lép, Te megtetted a kezdő lépést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!