Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetnék ebben az esetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam, aki nagyon tetszik, sőt szerelmes vagyok bele. Nagyon egybevág az érdeklődési körünk, mindketten rockot hallgatunk, mindketten nézünk animét, mindketten szeretjük az így jártam anyátokkalt, agymenőket stb.. A gond ott van hogy egy másik osztálytársam tetszik neki, de őt még csak nem is érdekli ( a fiút úgy kell elképzelni: elképesztő magas hang, ecsethaj, full fekete ruha, és elég bunkó) (engem meg: magas, szemüveges, szőke, egyszerű haj). Sosem értettem mit esznek rajta…

2016. jan. 8. 21:31
 1/4 anonim ***** válasza:
ilyen az ez elcsesett társadalom sajnos. :/ a normális lányok ugyanígy vannak a "qurvákkal" szemben..
2016. jan. 8. 21:40
 2/4 A kérdező kommentje:
De egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből:(
2016. jan. 8. 21:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem a kérdéshez kapcsolódik, de a full fekete ruhát ne soroljuk a negatívumok közé. Az eredetileg a rockerek és a hasonló stílusok színe volt, az már más kérdés hogy valahogy átkerült a divatba...
2016. jan. 8. 22:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem negatívumként gondoltam, ha úgy is hangzott. De ő feketét feketével mindenhova.
2016. jan. 8. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!