Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben az esetben? (Többi lent)
Nemtudom mit tudnék csinálni most. Még nyáron megismertem egy lányt, akibe szinte az első pillanatban beleszerettem, beszélgettem is vele rengeteget, de valahogy csak nem vette a lapot, és hát tovább léptem, legalábbis ezt próbáltam elhitetni magammal. Megismertem egy másik lányt, akivel együtt is voltam egy darabig, de folyamatosan ott motoszkált a gondolataim között ez a lány... Egyéb problémák miatt vége lett a dolognak a másik lánnyal. Nemtudom, hogy kezdjem el újra a másik lánnyal, mivel előtte csak baráti volt a kapcsolat a kettőnk között, legalábbis ő talán úgy tudta, de a részemről egyértelmű szeretet volt, ő meg nemtudott mit kezdeni az érzelmeivel (pont akkor ismertem meg, amikor szakított a régi barátjával, így szörnyű helyzetbe voltam). Azon kaptam magam, hogy nem beszéltem vele azóta, amióta szóba került a másik lány. Ez nagyon szánalmas, és undorító dolog volt tőlem, én is tudom, de valahogy nem bírtam beszélgetni vele, mert felejteni akartam, és persze önző módon nem gondoltam rá.
Igazából az lenne a kérdésem, hogy megéri-e próbálkoznom újra, vagy hagyjam a fenébe?
Elég furcsa helyzet, mert valahogy lesül a bőr a képemről, és görcsbe rándul a gyomrom, ha arra gondolok, hogy írni szeretnék neki. Azt érzem, hogy nem érdemlem meg, hogy akármilyen kapcsolatba lépjek vele, de közben nagyon szeretem, és nem szeretném hagyni magam.
Köszönöm szépen a választ :)
Teljesen olyan érzésem van mindig, amikor rá akarok írni, mintha még soha nem beszéltem volna vele, de mégis ismerem.. Rendkívül bunkó voltam, és ha esetleg valaha rámerek újra írni, akkor nehéz lesz kijavítani :( Magam sem értem, hogy csinálhattam ezt, mert előtte mindennél fontosabb volt. Szánalmas, amit csináltam, mert én nem ilyen vagyok, vagyis voltam :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!