Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyzet a különc lányokkal? Fiuk? Mind hülyének nézitek őket?
Én nem tartom nőies stílusnak,persze tiszteletben tartom,hogy te ilyen vagy,de én jobb szeretem,a csinos lányokat.
Egyébként az életkorod leírhatnád. Könnyen lehet,hogy kinövöd ezt a dolgot.
Nem a furcsaságod miatt nem közelednek hozzád.:) Maradj olyan amilyen.
Sőt,szerintem fura sem vagy.Hasonló énjeim vannak nekem is,de megtanultam őket összehangolni
Szeresd azt,aki vagy,mert ha te nem teszed,más hogy tudná?
Én nem tartom nőies stílusnak,persze tiszteletben tartom,hogy te ilyen vagy,de én jobb szeretem,a csinos lányokat.
Egyébként az életkorod leírhatnád. Könnyen lehet,hogy kinövöd ezt a dolgot.
Na már megint valaki aki skizofrénnek diagnosztizálja magát....
Elárulom:a skizofrénia rohadtul nem ez.És csak 5percre tapasztalnád meg milyen is,valószínűleg összeroppannál.
Ugyan ez a helyzet a személyiségzavarral.
És mimt minden kamasz,látom te is megtaláltad a wikipédia "pszichopata" szócikket,és egyből magadra is tudtad húzni a kórképet.
Tudod,egy valódi pszicjopatát nem fog foglalkoztatni hogy érdeklődnek e felé vagy sem.
És ha mégis szeretne kapcsolatot,akkor nem ilyen kirívóan fogja prezentálni magát a világban mint te.
A pszichopaták az álcázás és az állandóság mesterei.
Nincsenek érzelmi hullámvölgyeik,nem ingadoznak végletek között.
Te simán csak egy kamasz lány vagy.
(üdv:egy pszichiátriát megjárt személyiségzavaros)
Lehet furcsa lesz de én szinte csak ilyem lányokat ismerek és bírom is őket tetszik a megnyilvánulásuk.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!