Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barnabás77 kérdése:
A helyzet az hogy beleszerettem egy lányba, de az egyik közeli barátom is ráhajt. Szóval nem tudom mit tegyek? Minden jótanácsot szivesen elfogadok.
Figyelt kérdés
i is írta nyilvánosan hogy szereti, de nem tudom hogy tetszik e a lánynak. És nem tudom hogy tetszem e neki vagyis pontosan nem tudom de órákig irogatunk meg ha találkozok vele kedvesen viselkedik velem.2016. márc. 13. 20:04
1/7 anonim válasza:
Kérdésedre válaszolva: nem tudod, mit tegyél.
2/7 anonim válasza:
Azt most megmondom, hogyha ráhajtasz akkor elveszíted a barátodat... Én a helyében a fejedet is szétverném... Van sok lány, ne ragadjatok le egynél :)
3/7 anonim válasza:
A barátod fejét szétvernéd? Még ha a csajodra hajtana rá megérteném... de hogy egy barátod fejét szétvernéd mert ugyanazt szeretitek.. érdekes barátság.
4/7 anonim válasza:
Kiváncsi lennék, hogy Te mit tennél ha a szerelmedre ráhajtana egy közeli barátod... Vigyorogva végignéznéd?
5/7 anonim válasza:
Ha a barátnőmre hajtana rá akkor nekimennék, mert az olyan nem barát. De aki egy lányért akivel nem is jár verekedne a barátjával, annak inkább haverja van nem barátja. A barátok között az egyik lemond, vagy hagyják hogy a lány válasszon...
6/7 anonim válasza:
Puskaporos párbaj szagot érzek!
7/7 anonim válasza:
Igen, csak tudod, ha valaki szerelmes, akkor nem ilyen egyszerű a dolog... Persze, ha igazán szerelmes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!