Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek tetszenek a kicsit különc lányok?
Figyelt kérdés
Különcség alatt annyit értek, hogy inkább jobban érdekelnek a fiús dolgok. Pl. óriási "Star Wars" rajongó vagyok, jobban szeretem az indie/alter rockot. Jó, ezek nem olyan nagyon különc dolgok, de mégis.:D2016. febr. 19. 12:57
1/14 anonim válasza:
persze. de leginkább a külső a fontos.
2/14 A kérdező kommentje:
Ezzel tisztában is vagyok:D
2016. febr. 19. 12:59
3/14 anonim válasza:
Igen. De tényleg számít kicsit a külső, viszont a lényeg, hogy kedves, normális, kultúrált, szeretnivaló, barátságos, odafigyelő legyen.
4/14 anonim válasza:
még annyi hogy tán a kinézet is nyom valamit a latban.
5/14 anonim válasza:
Ha szereted a DC és Marvel sorozatokat/filmeket, akkor feleségül is veszlek :D
6/14 anonim válasza:
Szia. :)
Szerintem ez önmagában nem sokat jelent.
Van, akinél előny, van, akinél semmis.
Nyilván jobb, ha tudsz valakivel azonos hobbit folytatni, de mit sem ér, ha közben nem bánik veled jól. És lehet ennek a fordítottja is.
Alapjáraton ezzel szinte mindenkinél van esélyed.
Én pl nem vagy SW fan, és rockot sem hallgatok, szóval nem is vágom mit takar az "indie/alter", de számomra sem egy barátságnál, de legfőképp egy kapcsolatban nem jelent ez semmit. :)
7/14 A kérdező kommentje:
Nyilván tudom, hogy a kinézet mennyit tesz az egészen, de ez már más téma.:D
Inkább Marveles vagyok, de az nagyon:D
2016. febr. 19. 14:02
8/14 anonim válasza:
na, ha szereted a korai Slayer albumokat akkor én is elvehetlek feleségül.
9/14 anonim válasza:
a rock az jó :'D dee én a gyürükurát szeretem
10/14 anonim válasza:
khmmm :)
tomboy- nőnemű egyed aki úgy viselkedik, olyan a karaktere mint egy hímneműnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!