Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A félénkebb lányok mennyire tetszenek a fiúknak?
Nekem nem. Az összes félénk lány csúnya is, legalábbis akiket én ismerek. Nagyon ritka ha valaki szép és félénk mellette, mert ha szép vagy akkor nagyobb az önbizalmad.
Ez az én tapasztalatom és véleményem. Ha nem tetszik ez van
Vannak, akiknek tetszenek.
A félénk lányoknak viszont kik tetszenek? A félénk fiúk, vagy az alfahímek? Ha utóbbi, és nem találnak párt, akkor meg is érdemlik.
5.
nem mindig az alfahímek, de persze van példa erre is ( saját tapasztalat)
igen, nyilván egy (szinte) alfahím kb soha az életbe nem fog összejönni egy félénk lánnyal.
csak hiába tetszik meg egy olyan srác, aki nem alfahím, a viselkedése alapján teljesen átlagos ( a külső pedig szubjektív) akkor se biztos, hogy lesz belőle bármi is, mivel a félénk lány nem nagyon mer jelezni, emiatt persze, hogy nem tudja szerencsétlen srác, hogy a lány akar(na) valamit tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!