Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú. Mit csináljak?
Tetszik egy fiú a sulibol.
Rocker. A lányokkal szemben félős. Még nem volt kapcsolata lánnyal.
De én bejeloltem fb-n és rá is irtam. Egyszavas mondatokban ir vissza. Másnap rá koszontem és ő úgy koszont vissza hogy nem mert a szemembe nézni.
Feltűnően les engem,de nem lép semmit. Ma bátorítoan rá mosolyogtam és ő elpirult és nevetve elforditotta a fejét.
Szerintetek mi ez? Lehet egy fiú ennyire félénk?

első válaszoló,énis ezzel eggyet értek nyíltan állíthatom magamról na akkor ha ő nem kezd,kezdj te csak velem szembe magamnak kellett döntenem mert én is most ilyen helyzetbe vagyok 14 éves vagyok most éppen,a lány pedig 13 még nem ismerem annyira vagyis még semennyire na akkor a lényeg írd meg nekem hogy hány évesek vagytok de elötte azért szólok pár szót hogy mit is kell tenni én tudom csak nem merem magamnál használni
Menj oda hozzá beszélgess vele pár nap múlva meg szokja a közelségét egy lánynak furcsa tőlem hallani,ezt tudom de ez az egyetlen lehetőség mely tud segíteni és ha ő is érez valamit irántad azt meg érzed énis meg éreztem és azt is hogy néz még ha nem is láttam hogy néz akármien furcsa is de ez így van csak akarni kell szóval ha nem értessz valamit írj rám nem vagyok magyar fogalmazásból 5-ös...Zikhejl
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!