Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú 26, lány 17. Mit gondoltok róla?
#13: Biztos vagy benne, hogy az érettség nem kortól függ?
Akkor egy 5 éves lehet olyan érett ,mint egy 15 éves? És egy 15 olyan,mint egy 35? Ez azért jó vicc volt :)
Egy párkapcsolatban vannak normák, és abba a korkülönbség is bele tartozik. Nálam igen, nálad nem. Akkor meg ne aggódjál, hogy mások mit gondolnak....Látod, én azt gondolom, amit írtam, mások meg azt, hogy ha a férfi 36 lenne, az is normális lenne, hisz a 20 év különbség is "teljesen normális"......
Mi történhet? Max. megszívod a korkülönbség miatt, amit megérdemelsz. Vagy együtt lesztek egy darabig, valószínűleg úgysem ő lesz a férjed.
jól van kérdező,levezetem neked úgy hogy te is megértsd.
emlékszel még rá milyen voltál 8 évesen?
Gondolom elég sokat változtál azóta.
Na egy 17 éveshez képest ugyan ennyit,ha nem többet változik egy egészséges 26 éves.
És tedd fel a kérdést:miért nem a saját korosztályából keresgél,ha olyan rendes és jóérzésű?
Csak nem azérz mert 26 éves felnőtt pasiként úgy tud szédíteni egy 17 éves lámyt ahogy akar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!