Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Mit gondoltok egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

A lány kalandvágyó,és bátor,tehát erőteljesebb jellem,mégis van benne egy kis romantikusság,lányosság.Sokat beszél,de tud komoly is lenni,valamint nem is buta.

Viszonylag alacsony,mások szerint aranyos.Folyton feketében jár,és metált valamint rockot hallgat.

Mi a véleményetek egy ilyen vadócabb de mégis nőies lányról?

2016. ápr. 10. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Hát a metál miatt nálam kiesik, amúgy jó ha bátor/szeret utazni/benne van őrültségekben.
2016. ápr. 10. 19:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idös?

Ezek teljesen semleges dolgok, minden 2. lány ilyen.

Attól függ higy nézel ki.

(Illetve nekem a zenei ízlés is fontos higy hasonló legyen szóval offos ) :c

2016. ápr. 10. 19:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Úúúúú :3 Abszolút bejönne. Hát én például a hülyeségek embere vagyok. Ha monadnak valami orbitális ostobaságot, és megcsinálják velem akkor belevágok, mert emlékek kellenek. Amúgy metál, rock örök kedvenc lesz és... na jó nem fair körbeírtad az álomcsajt.
2016. ápr. 10. 19:45
 4/7 A kérdező kommentje:
15 vagyok,és barnás hajam és zöld szemem van.:D
2016. ápr. 10. 19:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha szép arcod van, vékony, de mégis formás tested, akkor ismerkedjünk meg, kérlek! :D
2016. ápr. 10. 20:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Írj már szegény sűrített-nek, mert öngyi lesz lassan :D
2016. ápr. 10. 20:14
 7/7 A kérdező kommentje:

Hogyne,istennőként nézek ki x'DD

(irónia,pls)

2016. ápr. 10. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!