Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok errol?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok errol?

Figyelt kérdés
Van egy fiu nagyon tetszik 2 evvel idosebb mint en szerintetek az nagyon sok? 14/L 16/F

2016. márc. 31. 21:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Dehogyis!!!! Pont jó!
2016. márc. 31. 21:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem
2016. márc. 31. 21:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Mért lenne az?
2016. márc. 31. 21:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem! Nem sok lattam mar olyat ahol 4-5 év korkülönbség volt mégis meg most is együtt vannak ugy most 2 éve.
2016. márc. 31. 22:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Es nem lesz akkor sem baj ha o elmegy majd egyetemre en meg itt maradok?
2016. ápr. 1. 06:36
 6/8 anonim válasza:
Ha valamit teszel addigra az ügy érdekében valszin együtt maradtol a külön suli ellenére is. De tényleg tenni kell valamit, ja és nehogy elmennyen az idő. Ha kell tedd meg te az első lépést, ne félj tőle. Én pl az első csókom saját magam kezdeményeztem :) ezzel nem azt akarom mondani hogy rögtön smárold le, csak ne félj pl beszélgetést kezdeményezni. Sok sikert :) ui(vagymiaszösz).: figyu nekem a pasim egy évvel fiatalabb nálam, akkor már inkább ez a gáz, nem? :D
2016. ápr. 2. 22:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Szoktunk beszelgetni szinte minden este de nem tudom hogy o erez e valamit irantamaz elejen szinte semmi smileyt nem kuldott most meg szokott mae kuldeni eleg sokszor nem tudom hogy ez szamit e valami
2016. ápr. 3. 09:51
 8/8 A kérdező kommentje:
*valamit
2016. ápr. 3. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!