Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok van esélyem?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki egykor régen még a csajom volt kb olyan 4-5 évvel ezelött. És már azóta van más fiúja akivel már 2 éve van együtt. Ezzel a lánnyal 3 napja kezdtem beszélgetni újra, sok képet is küldött magáról azzal a megjegyzésel hogy unatkozik pedig én úgy látom rajta hogy ez nem igaz. Mikor mennie kell megkérdezem tőle mindig hogy holnap beszélünk-e, és azt mondja mindig hogy persze és be is tartja amit Ígér. Én nagyon kedves vagyok vele mindig megkérdem hogy ''hogy van'' meg hogy ''hogy telt a napod'', ''miben tudok segiteni'' (tehát oda figyelek rá) és látszólag kedveli a beszélgetésünket. Mikor mondtam neki hogy szeretnék többet megtudni róla ezért mondja el hogy mit szeret mit nem. Akkor hirtelen azt mondta hogy rosszul van megy pihenni de amint jobban lesz ír, megkérdezte tőlem mielött elment hogy nem-e gond nekem az hogy most menni akar egy kicsit pihenni mert rosszul van, azt mondtam nem nyugodtan pihenjen és jobbulást kívántam neki. Szakít rám időt attól eltekintve hogy van már fiuja és elég sűrün likolja a képei. Egyszer megkérdeztem hogy mit gondol rólam azt mondta hogy kedves, aranyos és vicces vagyok. Szerintetek érezhet valamit irántam? Vagy mit gondoltok erről? [16/F + 16/L]2016. febr. 29. 17:56
1/1 anonim válasza:
Függ attól,hogy miért szakítottatok. Ha annó nagyon megbántottad valamivel,akkor kicsi az esélye hogy egy 2 éves kapcsolatot rúgna fel miattad. Viszont talán,ha ilyen jól kijöttök,idővel úgy gondolja majd hogy szeretné megpróbálni újra. Neked mindenképp kitartást,mert úgy hiszem,nem lesz könnyű visszaszerezni,főleg hogy kapcsolatban van. Azt se felejtsd el sose,hogy talán nem csak veled,mint fiúval van jóban a barátja mellett. Az még nem jelent semmit hogy beszél veled és foglalkozik veled a barátja mellett! 2 éves kapcsolatot nem fog otthagyni akárkiért,szóval ha meg akarod szerezni a csajt,kösd fel a gatyádat.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!