Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok rólam?
Először is azzal kezdem ,hogy tudom sokan jönnek ezzel a kérdéssel ...De azert én is felteszem ..:-D
Kinézetre elég átlagos vagyok,szerintem belsőre .....merésznek mondanám magam és harciasnak képes vagyok kitartani a véleményem mellett szeretek vitatkozni ,olvasgatni ,és nagykoromba körbe utazni a világot a legnagyobb álmom az ,hogy színésznő legyek és nm máshol hanem amerikába:-D :-D buta kis álom ....az iskolát szeretem főleg a szünetet :-D buliba nm nagyon járok korai is lenne inkább a barátokkal szoktam kimenni .....lehet sokan azt mondják majd hogy jaj kislány menj vissza babázni de én nm szeretnék babázni mert elvesztettem a kedvenc barbimat s a nélkül ..😂😂😨😨😅 szóval mi a véleményeteket tudom tudom a leírtak alapján nm tudtok véleményt írni ...😅😅😅13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!