Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit gondoltok rólam?
163cm, 14éves, 49kg vagyok. Zöld szemekkel, szőkésbarna inkább sötétszőke hajjal, kedves, vicces természetű vagyok. 4es tanuló vagyok, ha tetszik egy fiu akkor néha rámosolygok, néha hozzászólok(azért néha, mert nem akarok rá nyomulni), és nem arra a fiúra nyomulok aki tetszik hanem egy másikra(nem tudom miért), jókat lehet velem beszélgetni, néha sokat beszélek,jól tudok magyarázni, bárkinek elmagyarázok bármit, szeretem a cicanadrágot(de nem hordom túl sokszor) a farmert, a rövid nadrágot(nem a forrónadrágot) és a szoknyát, nem szeretem a miniszoknyát és a melegítőt, a legtöbbször csinosan öltözködök, nekem általában jó kedvem van néha túl jó és akkor éneklek, de nem hangosan. Nem vagyok lusta, ha muszáj akkor takarítok de nem szeretek, szeretek sütni-főzni.
Mit gondoltok rólam?
Melyik tulajdonságomon kellene változtatnom?
öregedj egy szempillantás alatt vagy 10-15 évet! :D
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!