Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Mit gondoltok rólam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit gondoltok rólam ezek alapján?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy az ilyen kérdés már-már mindennapi itt és egy kicsit szánalmas is... Egy barátom volt még vele nem váltunk el valami szépen azóta eltelt majdnem három év ez idő alatt is tetszettek fiúk de nem lett egyikből se semmi komoly. Épp ezért vagyok kíváncsi a véleményekre.

Külsőleg 160 cm vagyok kilót csak annak mondom el akibe már megbízok. Barna göndör hajam van!Szemüveges vagyok de ritkán hordom. Egyéni az öltözködésem a közelembe senkit nem láttok aki hasonlóan öltözködne mint én.

Vidám embernek tartom magam, de néha azért elszomorodom bizonyos dolgok miatt mivel most sok rossz dolog ért. Néhány barátom,van de őket maximálisan szeretem és bármikor számíthatnak rám,mivel nagyon imádom őket sokat jelentenek nekem.Nem játszok semmilyen hangszeren de nagyon szeretek zenét hallgatni. Szeretek utazgatni, kirándulni.Nagyon szeretek olvasni,ha tehetem órákat töltök el olvasással. Szeretek a barátaimmal beszélgetni hülyülni meghallgatom szívesen a ha bántja őket valami vagy éppen csak történt velük valami jó. Inni nem iszom cigizni se cigizek drogom szóba se jöhetnek. Mint mondtam szeretek hülyéskedni,de tudok komoly is lenni ha a sors úgy,hozza.

Kedves, őszinte embernek tartom magam, aki bizonyos emberekkel szemben kissé visszahúzódó, ritkán kezdeményez, de vevő rá, hogy bárkivel megismerkedjen, aki szimpatikus neki.

De apróbb dolgok akár könnyen fel tudnak húzni. Gyakran csinálok a bolhából elefántot de ezt a tulajdonságomat igyekszek legyőzni.

Kicsit érzékeny vagyok,mivel már sokat csalódtam és ezért nehezen bízok meg emberekben. Nagyon szeretek segíteni embereken,meghallgatom a problémáját bárkinek és igyekszek tanácsot adni,ott ahol tudok.

Mivel mostanában sokszor ért rossz dolog ezért nem mindig a napos oldalát nézem a dolgoknak és ezért olykor olykor levert vagyok.

Egy párkapcsolatba azt tartom,fontosnak,hogy őszinték legyünk egymáshoz ne játszunk a másik érzéseivel.Bízunk meg egymásban.Tiszteljen és cserébe ha ezt megkapom én is tisztelni fogom őt.

Fogadja el,hogy vannak fiú barátaim! Mindig önmagamat adom szeretek őszinte lenni.Ha valakit szeretek azzal ez az érzést éreztettem is.Nagyon sokáig szokásom küzdeni egy számomra szimpatikus=szeretet személyért. Ragaszkodó vagyok,nagyon szoktam örülni amikor valaki bókol nekem ezt illedelmesen megköszönöm. Szeretem a romantikus dolgokat de csak mértékkel.

A külsőmmel akadnak problémáim,ezért egy kicsit önbizalom hiányos vagyok de igyekszem elfogadni magamat. Sok bántást kaptam a külsőmmel kapcsolatosan de ezzel nem foglalkozom.

Olykor lusta vagyok de erről igyekszek leszokni.Ennek ellenére ahol tudok segítek édesanyámnak.

Utálom ha az embereket előítéletesek velem és bántanak dolgok miatt miközben nem is ismernek.

Kicsit hosszú lett de köszönöm annak aki elolvassa.Bántó kommenteket mellőzzétek!

16/L

2016. febr. 2. 19:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hogy hosszú és unalmas lesz...

Majd írok megint ha elolvastam. :D

2016. febr. 2. 19:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nekem sincs arany életem,én is csalódtam,vannak családi nehézségek,lányok terén is mindig én húztam a rövidebbet,nincs sok ember akiben megbízok de aki van azzal nagyon jóban vagyok.Párkapcsolat terén próbáltam maximálisat nyújtani de ha a lány nem bírja értékelni azt amit megteszek érte akkor nem is érdemli meg a törődést.... Én megpróbálok kitörni az unalomból,a csendből.Most fogok belevágni a zenélésbe pontosítva gitározásba és vannak célok amit szeretnék elérni,próbálom szebbé tenni az életem,motiváció van és adottak a körülmények is nálam minden csak kedv kérdése (néha lusta vagyok mindenhez) 16/F
2016. febr. 2. 19:51
 3/7 eznemlényeges ***** válasza:
Hát, most nem tudom mit írjak, leírtad amit gondoltam. Szerintem jó barát lehetsz, annál jobb barátnő. Biztos hogy bejönnél:)
2016. febr. 2. 19:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Tele van a gyakori ilyen lányokkal.

Szinta ugyan azt írod le mint a lányok többsége itt. :D

2016. febr. 2. 19:55
 5/7 anonim ***** válasza:

#4: én is erre gondoltam :D

őszintén írom: a súlyodat nem írod le, így én max annyit mondok, hogy barátnak biztos jó lennél (mondjuk kérdés, hogy ez: "Kicsit érzékeny vagyok" mit jelent nálad), de barátnőnek nemigazán, ha már azt sem mondod meg, hány kg vagy.. egy anonim! oldalon. (ha kevés az nem gond, ha meg sok, akkor vagy sportolj, vagy akkor megint csak azt tudom írni, hogy barátnőnek nem)

2016. febr. 2. 20:04
 6/7 anonim ***** válasza:
az hogy mit gondolok rólad az így szép és jó de hogy bejönnél e azt ennyi alapján nem lehet megállapítani,tapasztalat alapján vagy gyorsan egymásra hangolódhat az ember vagy sok idő után se sikerül,személyiség függő.Ha van közös téma akár 1 is amin eltudtok időzni akár órákat lesz több is de ha nincs közös hang és különböztök akkor kevés értelme van a dolognak
2016. febr. 2. 20:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Figyelj, ezek tök általános dolgok... Szerintem szinte minden ember szereti a zenét. Nem is ez a lényeg, hanem hogy milyen zenét szeretsz... Én pl metált, rockot, és gitározom mellette... Jó, oké, az utazgatással megfogtál, mert én nem szeretek utazgatni, csak kimegyek valami elhagyatott helyre és ott írok/festek/rajzolok. Én is szeretek olvasni...Oké, jó, felfogtuk, na de mit szeretsz olvasni? Én pl Stephen Kinget imádom, de magyarok közül is rengeteget szeretek: Jókai Mór, Mikszáth Kálmán... Vagy költőnek ott van pl Arany János, József Attila, Ady Endre....

Na, látod? Így kicsit kiszínesítheted a dolgokat és nem tűnsz annyira tömegembernek...

17/L

2016. febr. 2. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!