Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok rólam? (Többi lent hogy miért. )
Oké,tudom szánalmas stb.De muszáj kiírnom.Meg most nem fogok rá írni egy lányra ezzel a kérdéssel...
Na de...Mostanába azt vettem észre,hogy "többen megnéznek" az emberek.Amikor látom hogy néznek,mindig azon gondolkozok el,hogy na most azért néznek mert szimplán sz*rul nézzek ki?Vagy a hajam a hajam rossz?Vagy ronda vagyok?
De amikor látom,hogy tényleg nézz,és érzem hogy oda kéne menni és leszólítani vagy valami,belegondolok abba hogy oda megyek,leszólítom és szimplán egy olyan mondatot fog rávágni hogy: Chhh nem azért néztelek mert jól nézel ki,hanem azért mert nem vagy annyira helyes.(Vagy bármi..érted...)
Na szóval...
180 cm körül lehetek,mikor utoljára mértem 175cm voltam.Hajam színe barna,vele együtt a szemem is.Sokan mondták már hogy jó humorom van,úgy érzem mindig sikerült megnevettetni valakit,de még olyan embereket is,akiket még sohase láttam még:D Vidámnak tartom magam.Vonz a házibuli.Imádok bulizni,és inni bulin.(Nem,nem vagyok mocskos alkoholista,csak bulin iszok:'D)
Ezen kívül szeretek haverokkal/spanokal menni hülyéskedni stb.Nem vagyok kocka.Azaz "nem gépezek az élet elöl" Sajna gyakran csúnyán beszélek.(Nem kell nagyon csúnyákra gondolni)Könnyen ismerkedek,és szeretek is ismerkedni/barátkozni.Kedvesnek tartom magam,illetve mondták is.Imádok zenét hallgatni.Nem kedvelem a rockot,de azért meghallgatom szívesen.Inkább "dubstepes vagyok".Bárkit meghallgatok bármi van,és próbálok rajta segíteni.Nem vagyok visszahúzódós típus.Nem dohányzom,és nem drogozok.Nem sportolok,egy dolog miatt de az lényegtelen,de emellett imádok röpizni..vagy focizni^^
Nagyjából ennyi:D bár szerintem még sok mindent kihagytam de ez van:D
Talán még képet is küldök privibe..
Szerintem rendben vagy :-D
Bar nekem a pialas semilyen szinten nem jon be....
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!