Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haruman kérdése:
Fiúk-lányok, ti mit gondoltok, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Tudom, millió ehhez hasonló kérdés van,de mégis érdekelne a véleményetek.Van egy évfolyamtársam,akihez érthetetlen okokból,kissé vonzódom.Igaz, hogy egyfolytában piszkál és kötözködik, de vannak félreérthető pillanatai is, amely eléggé összezavar.Mikor rákérdeztem, hogy mégis miért piszkál, csak elmosolyodott és megsimogatta a fejem.Sokat beszélgetünk,és tényleg jól elvagyunk.Ezen felül, együtt voltunk osztálykiránduáson, és mikor meg akartam nézni valamit a csoporttól külön, hívás nélkül eljött velem.A másik véglet viszont, mikor azzal szivat, hogy tetszem egy másik fiúnak.Mintha valami kerítő lenne, és össze szeretene vele hozni.Összezavar a viselkedése, és már tényleg nem tudom mit gondoljak.Mindketten 16 évesek vagyunk.2015. okt. 2. 21:57
1/2 anonim válasza:
Ez hülye vagy én nem tom. Hagyd a fenébe azt a kötözködős idijótát. /Direkt, hogy leírhassam/
2/2 anonim válasza:
Még nem nőtt fel teljesen. Szerintem tetszel neki, csak nem tudja hogy mutassa ki.
Vagy egyszerűen csak hangulatember. Nekem is van ilyen ismerősöm és egyszer jóban vagyunk, egyszer meg utál. Szval...
Döntsd el melyik a valószínűbb! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!