Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok, Ti mit gondoltok egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Ti mit gondoltok egy ilyen fiúról?

Figyelt kérdés

Akinek jo humora van,lehet vele hulyuskedni,bolondozni,neha mar olyan kis hulye mintha be lenne szivna.Szeret ropizni,focizni.Nem kocka,szoval nem gepezik.Barna szeme es barna haja van illetve 178cm magas.Imad bulizni,haverokkal menni csavarogni/bulizni.Jol oltozik (szoval "csinos") e-mellett perverz is.Ha baj van lehet ra szamitani.Aki meghallgat ha barmi van.Tudd komoly is lenni,de csak ha az adott tema vagy a beszelgetes komoly.Nem fel,szoval nem visszahuzodo tipus.Aki nem cigizik,drogozik.Aki apolja magat.Ees tudd szivbol szeretni.E-mellett megerto,kedves,segitokesz,jo barat...

Es csak 15 eves..

2016. jan. 28. 22:53
 1/7 BabyBiii válasza:
Hát ha most magadról írtál elég önimádó vagy, viszont ha nem akkor totál bele vagy zúgva. Ez igy mind szép és jó, sőt tökéletes, ez a baj, ne felejsd el senki sem tökéletes és sajnos az ilyen emberek akik alöszőr megértőnek, kedvesnek és aranyosnak tünnek ők okozzák később a legnagyobb csalódást. Itt most nem akarlak kiábrándítani, vagy őt szapúlni, szó sincs róla csak néha jobb elhesehetni azt a rózsaszin felhőt és úgy szemügyre venni.
2016. jan. 28. 23:18
 2/7 anonim válasza:
Inkább figyelj nyelvtan oda órán.
2016. jan. 28. 23:46
 3/7 BabyBiii válasza:
szóval akkor magadról irtál :)))) és csak úgy zárójelben megjegyzem, fogadd meg a saját tanácsod
2016. jan. 28. 23:49
 4/7 BabyBiii válasza:
bocsi nem jó helyre irtam az utolsót :))))
2016. jan. 29. 00:36
 5/7 A kérdező kommentje:

2-esnek irnam.Gratulalok Te is csak pofazni josz fel:') de fogalmazni majd en fogok:))

1-esnek: Hat figyelj,igazabol nekem nagyon bejon ez a fiu:D marmint erted..:)

2016. jan. 29. 08:57
 6/7 anonim ***** válasza:
A humorérzék jó, én szeretem viszont ha egy fiú játszik, meg gépezik és nem szeretem ha sokat bulizik meg csavarog. A külső ilyen paraméteresen lényegtelen a többi meg jó, remélhetőleg ne ismerted félre, mert már már túl szép hogy igaz legyen. Összességében valószínűleg nem járnék vele. De amúgy mi értelme a kérdésnek? 18l
2016. jan. 29. 16:20
 7/7 anonim válasza:
Most konkrétan leírtad egy slice of life anime tipikus fiú főszereplőjének tulajdonságait.
2016. jan. 29. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!