Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? Nem birom mar! Tovabb lent!
A baratommal 2 honapja es 3 hete vagyunk egyutt. En 15 a baratom 21 eves. Nagyon szeretjuk egymast. Tnap 11kor levittem a kutyat h talalkozhassak a baratommal egy fel orara. Azert kutyaval mentem le mert a mamam nem engedi h keson lemennyek amit meg is ertek. De nem ez a lenyeg. Rajott h a baratommal talalkoztam tnap este es most eltiltott tole. A telefonomat is elvette h ne beszeljek vele. Most fogok ballagni juniusban es megmondta h takarodok el innen apamhoz vagy intezetbe. Mielott a mamam lett a gyamom apammal eltem de eljottem onnan mert elmondtam a mamanak h allandoan vert igy kerultem ide. Apamhoz nm akarok vissza menni mert megint verne a hatamon vannak is hegek :(. Inezetbe sem akarok mrnni.. Anyukam 1 eves koromban elhagyott. A novere nevelt fel. De volt mikor anyam is megvert. 4 eves voltam nem tudom milyen nagy bajt kovethettem el h a szekrenyhez kellet b.asznia . Anyam is megmondta h hozza nem mehetek .. A mamamal is megromlott egy ideje a kapcsolatom nem tudom mit csinaljak :(. Mar elkezdtem keresgelni a neten h 15 evesen el-e koltozhetnek. de csak annyit irtak h 16 eves kortol koltozhetek el ugy h a szulonek a beleegyezese nelkul . Persze lenne hova mennem ha elkoltoznek.
Kerlek normalis valaszokat irjatok :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!