Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csinaljak? Nem birom mar!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak? Nem birom mar! Tovabb lent!

Figyelt kérdés

A baratommal 2 honapja es 3 hete vagyunk egyutt. En 15 a baratom 21 eves. Nagyon szeretjuk egymast. Tnap 11kor levittem a kutyat h talalkozhassak a baratommal egy fel orara. Azert kutyaval mentem le mert a mamam nem engedi h keson lemennyek amit meg is ertek. De nem ez a lenyeg. Rajott h a baratommal talalkoztam tnap este es most eltiltott tole. A telefonomat is elvette h ne beszeljek vele. Most fogok ballagni juniusban es megmondta h takarodok el innen apamhoz vagy intezetbe. Mielott a mamam lett a gyamom apammal eltem de eljottem onnan mert elmondtam a mamanak h allandoan vert igy kerultem ide. Apamhoz nm akarok vissza menni mert megint verne a hatamon vannak is hegek :(. Inezetbe sem akarok mrnni.. Anyukam 1 eves koromban elhagyott. A novere nevelt fel. De volt mikor anyam is megvert. 4 eves voltam nem tudom milyen nagy bajt kovethettem el h a szekrenyhez kellet b.asznia . Anyam is megmondta h hozza nem mehetek .. A mamamal is megromlott egy ideje a kapcsolatom nem tudom mit csinaljak :(. Mar elkezdtem keresgelni a neten h 15 evesen el-e koltozhetnek. de csak annyit irtak h 16 eves kortol koltozhetek el ugy h a szulonek a beleegyezese nelkul . Persze lenne hova mennem ha elkoltoznek.

Kerlek normalis valaszokat irjatok :(.

2016. ápr. 10. 18:37
 1/1 anonim válasza:
Nagyon sajnálom..:( Nagyjából egy cipőbe járunk. Én is 15 éves vagyok a barátom 18. Szerintem mutasd be a mamádnak, mond meg hogy adjon neki egy esélyt mert neked tényleg fontos...Szóval nagyon fáj neked ha nem látod meg ilyenek...Szerintem ez bejön de ha mégse, akkor nem nagyon tudsz mit csinálni találkozz vele titokban...:/
2016. ápr. 10. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!