Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek szerintetek?
Van egy osztálytársam, legjobb barátnőm, neki pedig én vagyok a legjobb barátja, sokan mondják, hogy passzolunk egymáshoz,van aki azthitte együtt vagyunk, de nem.
Neki elvileg az évfolyamról jön be egy fiú, én meg nem tudom h bejön e nekem, lehet csak amaitt éreztetem magammal azt hogy nem, mert nem akarom h tönkre menjen a barátságunk, meg nem akarom elsietni, de ugyanolyanok vagyunk mindenben ugyanazt tervezzük az életre.
Meg szokott ölelni, nagyon sokat járunk kettesben ide-oda, van olyan barátja akit zavar hogy mennyit van velem.
Szerintetek mit érez? Meg én mit érzek? Ti mit tennétek?
Köszönöm
Sokat segítettetek :)
Nem muszáj pl szülinap névnapra adni neki egy rózsát de ha gondolod kivárhatod de lehet addig már nem lesz szabad.
Amikor úgy érzed hogy meg akarod vele beszélni akkor is vehetsz neki valamit pl rózsa csoki vagy bármit amit szeret.
Csak minél elöbb tisztázd le ezt az egészet és hidd el neked is neki is könnyebb lesz. Csak bártran és ügyesen HAJRÁ. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!