Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Összejöthetnénk, de félénk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöthetnénk, de félénk vagyok. Mit tudok csinálni? :s

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy lány az osztályban aki már lassan 4 hónapja tetszik én is neki. Rengeteget irogatunk beszélgetünk stb. Járnánk is csak az a baj, h félénk vagyok. Tudom, hogy összejönnénk de valahogy bennem van az a "És ha nemet mond". De ez csak az egyik ok. A másik pedig az, hogy ott vannak a többiek akik előtt hááát..Sokszor elképzeltem már, hogy mi mondanék neki, de valahogy nem megy "élesben". Tudom mínél tovább húzom annál nehezebb lesz. És tudom elég szerencsétlen vagyok de na.. Valami tanács?

2016. ápr. 7. 20:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne gondolj arra, mi lessz ha nemet mond. Ilyenért még senkit nem akasztottak fel. HA nem, lessz más. Azzal veszítessz ha meg sem próbálod. A másik mit mondjanak? Semmit. Normális dolog ez.
2016. ápr. 7. 20:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk ne a többiek előtt kérdezd meg erről?!?! :D
2016. ápr. 8. 09:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Ugyan ebben a helyzetben voltam 4 évvel ezelőtt. A lánnyal szinte imádtuk egymást állandóan beszélgettünk meg találkozgattunk de egyikünk sem mert lépni. Egy idő után a lány lemondott arról hogy ez összejöhet és már ki is szeretett belőlem. Életem leges leg nagyobb hibája volt ez és azóta is ostorozom magam és nem tudom rajta 100%-osan túltenni magam. Ezt csak azért írom hogy mindenképpen mondd el neki minél előbb, mert ha esetleg nem teszed meg később nagyon fogod utálni magad miatta és ez nagyon nagy hiba. Tanulj az én hibámból, hívd el valahova kettesben és mondd el neki :)
2016. ápr. 8. 13:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 3masnak. :) Megerőltetem magam és megpróbálom majd írok ha sikerül. Ment a zöld pacsi.
2016. ápr. 8. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!