Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tudnék csinálni hogy csók...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék csinálni hogy csók közben ne izguljak?

Figyelt kérdés
És hogy el tudjak lazulni mert nagyon hevesen ver a szivem már akkor ha ráülök a barátomra.Nem olyan rég jöttünk össze és még nem csókolóztam vele.Tervezem viszont nem tudok mit tenni az ellen hogy ne izguljak annyira.

2016. ápr. 5. 19:09
 1/5 Like23 ***** válasza:
Előtte izgulsz de utána ellazulsz..nyugi menni fog😊 nekem is volt ilyen de utána ellazultam. Bár nemtudom hogy a barátnőm mit érezhetett amikor... Na tehát csak nyugodtan. Vagy csak mondd meg hogy izgulsz és ha van bőr a képén akkor nem szól semmit csak megcsókol. Reméld hogy ilyen legyen😊
2016. ápr. 5. 19:16
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem is ez van :D múltkor nála voltam és csókolóztunk és magára húzott. utána lemásztam róla és megfogta a kezem és mondta hogy úristen én miért remegek :D? de csak felhevültem tőle és attól.
2016. ápr. 5. 19:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Még a gondolattol is remeg a kezem :DD
2016. ápr. 5. 19:46
 4/5 anonim ***** válasza:
2. vagyok. amúgy őt nem zavarta :D mert tudja hogy zöldfülü vagyok még ezen a téren. ő meg nem. szóval biztosan nem zavarja a te barátodat se :) ha izgulsz.
2016. ápr. 5. 20:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez annyira aranyos :3

El se hiszed én hogyan izgultam anno. Már mindent elképzeltem milyen lehet, hogy szúrhatom el. De ne parázz, bár szerintem hiába mondom úgyis fogysz :D

No para just laza :)

2016. ápr. 8. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!