Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell csinálni a nyelvemmel, amikor csókolózok?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel már volt egy randim és meg is akart csókolni, de nem engedtem neki, mert féltem. (neki azt mondtam h még ne siessük el a dolgot)Tudom, tudom hogy ösztönös, de egyáltalán kell használni a nyelveket vagy csak simogassam az ajkait? értem, hogy összeérintjük az ajkainkat kicsit nyitott szájjal, de utána mit kell csinálni? Ő majd átdugja a nyelvét és az enyém csak ott legyen? Vagy én is dugjam át az övébe? És utána mit kell csinálni körkörösen vagy hogyan? Nagyon régóta odavagyok ezért a fiúért, félek hogy elrontom. Ő nagyon tapasztalt a dologban, viszont nem tudja, hogy én meg mennyire nem. Kérlek segítsetek! Holnap találkozunk és valószínű sor kerül a csókra! Előre is köszönöm, a normális válaszokat!2015. szept. 5. 21:43
1/5 anonim válasza:
A csókolózást egy kicsit szokni kell!
A fiúk néha túl hamar rajtolnak a nyelvükkel, és ez sok lányt megrémít! Kérdezd meg bátran hogy te csükolüztál már?
És ha azt mondja igen, ne szégyelld hogy te nem, és mondd bátran, hogy akkor rád bízom magam!
Ha pedig ő sem, te sem, akkor együtt kezdtek!
Nincs semmi gáz!
Jó csókolózást!
2/5 anonim válasza:
csak vigyázz, hogy ne dugd be a légcsövébe, mert akkor megfullad..
3/5 gublug válasza:
Volt már itt ilyen kérdés, és még én is válaszoltam rá. Keressél rá a keresőben.
4/5 gublug válasza:
Azt elfelejtettem megírni, hogy... khm... hát körkörösen.
Én úgy szoktam, de néha össze vissza amikor eszünket vesztjük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!