Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmet izgattam nyelvemmel, majd a kezemmel. Hirtelen kilövellt neki két-három csepp pisi, de nem tudom, hogy akkor most elélvezett, vagy esetleg ettől függetlenül is történhetett ez?
Köszönöm a válaszokat, főleg a 2-est! :-)
Nem pisilt az arcomba, mert akkor éppen kézzel simogattam.
Szoktunk beszélgetni, de ezt valóban nem beszéltem meg vele, mert a pisit ő szégyennek fogta fel. Én ott helyben megnyugtattam, mert már olvastam ilyenről, és azonnal kapcsoltam, hogy nem kell megijednem.
Nagyon szeretem őt, és annak örülök, ha neki örömet okozhatok.
# 4
Szerintem akkor nyugodtan beszélgess vele utólag róla, és nyugtasd meg, hogy tényleg nincs semmi gond, és az igazából nem is pisi. (Nem biztos, hogy ő tisztában van ezzel, talán még azzal sem, hogy létezik "spriccelős orgazmus", főleg ha még fiatal és nem túl tapasztalt. Ha érdekel, hogy mi az a folyadék olyankor, akkor rá tudsz keresni a neten a Skene-mirigyre, ahol keletkezik.)
Máskor, ha nem vagy teljesen biztos benne, hogy volt-e orgazmusa, szerintem nyugodtan kérdezd meg tőle utólag, biztos inkább figyelmességnek fogja érezni, mint faggatózásnak, ha nem azt érezteted vele, hogy esetleg ne lenne rendben, ha nem sikerül minden alkalommal - attól még lehet neki is nagyon jó érzés a szeretkezés testileg-lelkileg, ha orgazmusa nincsen.
(De ha ilyen ügyes is és odaadó is vagy vele, akkor gondolom, akkor többnyire van is neki. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!