Mitôl vérezhetett vés fájhatottt a puncim pisiléskor? (Másfél nap) ma semmi baja, de fáj a hasam.
Elfelejtettem, írni, hogy nem most jön meg, ciklus közepe kb., ès pàrommal az esemény elôtti napokban szeretkeztünk. Esetleg erôs lehetett, s sèrült volna valamim.
22/l
Nem mindegy, hogy a hüvelyed vérzett vagy a húgycsöved. A "fájt a puncim pisiléskor" bármelyik vérzését jelentheti.
Elfordulhat, hogy nagyon csúnyán felfáztál, de lehet komolyabb dolog is mögötte.
Honnan jött a vér? A hüvelyedből vagy pisiléskor a húgycsövedből?
Mert ha erősebben csináltátok és a vér a hüvelyedből jött, tehát akkor is mondjuk véres volt a fehérneműd enyhén, amikor napközben nem pisiltél, akkor lehetett az erősebb együttlét miatt, bár akkor az alhasi fájdalom együtt jelentkezett volna. De ha amikor pisiltél és megtörölted magad, akkor volt véres a papír vagy esetleg a vizeleted volt véres a wc-ben, akkor gyanús inkább egy húgyúti fertőzés-gyulladás. Mindenképpen csináltatnék egy vizeletvizsgálatot, hogy nem-e olyan jellegű a probléma, mert akkor azt kezelni kell.
Ha csak hüvelyi sérülés történt, akkor az meg rendbe jön magától. Esetleg ilyenkor jobban figyelj magadra odalent, mert ha hámsérülés van, akkor könnyebben jutnak be kórokozók a hüvelybe és lesz egy hüvelyi fertőzésed-gyulladásod.
Semmi, vèrzès napközben, szóval szerintem nem hüvelybôl jött, mert csak pisilèskor. Gondoltam olyanra, hogy peteèrès miatt, vagy esetleg teherbe estem s azèrt, de akkor tudtommal menstruacios görcs szerû fàjdalom van, csak enyhèbb.
Lehet felfàzram motoron, meg kicsit esett is, ès napokban több esô is volt ami kicsit elkapott gyalog is.
Köszi a segítsèget!
Akkor ez szerintem húgyúti dolog lesz.
Menj orvoshoz.
köszi a segìtséget mindenkinek!
szerencsére a tüneteim elmúltak, de az orvost felkeresem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!