Mitől vérezhetett az orrom?
Kb. egy hete eleredt az orrom vére, és nem akart elállni. Fél óra múlva már a sürgősségin voltam, mert elég bőséges volt a vérzés. Ott a gégészeten betamponálták az orrom, és két nap múlva vették ki. Azóta nem vérzett, viszont szeretném megtudni mitől volt. Előtte egy fél órát voltam a napon, és egy kicsit beteg is voltam (valami vírusos fertőzés). Az orvosok szerint felmehetett a vérnyomásom, és attól is elpattanhatott egy ér, vagy akár a vírus is okozhatta. Félek kimenni a napra, nehogy megint megtörténjen.
14/L
Nekem régebben nagyon sokszor vérzett az orrom sokáig. Főleg akkor ha sokáig voltam a napon de nem hiszem h fél órától vérezhet de kitudja. Szokott vérezni az orrod? Amúgy mennyire sütött a nap?
14/L
Néha vérzett, de csak kis mértékben. De akkor azért, mert túl erősen fújtam az orrom. Sajnos sokszor vagyok beteg://
Hát...azért elég meleg volt. Direkt csak egy kicsit akartam kint lenni, hogy nehogy rosszul legyek vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!