Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van, mit tudnék csinálni?
Figyelt kérdés
Az idosebb ferfiak tetszenek a velem egy idosekre csak baratkent tudok tekinteni es meg az ilyen 17-8 evesekre is es az alatt hogy az idosebbek tetszenek a 30-55 kozottiekre ertem es nagyon zavar ez engem hogy csak az idosebbeket nezem meg a baratnoim meg a 17 eveseket nezik en meg oket es nagyon rossz h tudom sose lesz igy kapcsolatom most is egy tollem joval idosebbe vagyok szerelmes. 14/L2016. ápr. 2. 02:17
2/3 anonim 

válasza:

A barátnőidnek sem kéne még senkit se nézegetni, nem még neked....
Azt tudd csinálni, hogy meg ne próbálj egy jóval idősebb férfival bármilyen kapcsolatot is kialakítani, mert ez nem normális dolog.... Mondjuk a tetszés az egy dolog, azon kívül semmi ne történjen.
Nősz még pár évet, aztán megjön az eszed.
3/3 anonim 

válasza:

Az nem baj, hogy valakinek az idősebb férfiak tetszenek, de egyrészt ne 14 éves korában tessenek az idősebb férfiak, hanem mondjuk 20 évesen, de nagyobb baj az, hogy egyáltalán nem vagy tisztában a helyesírással, a tanulásra kellene nagyobb hangsúlyt fektetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!