Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi a francot lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Arrol van szo hogy megismertem tavaly nyáron egy lányt kb 1 honapig beszeltunk találkozgattunk de hirtelen az egyik naprol a másikra nem jelentkezett,és mondta kesobb hogy szakítsunk.. Azóta megismertem egy másik lányt de már szakítottunk mert én amikor vele beszéltem vagy csokoloztunk mindig a másik lány járt a fejembe.. Megmondtam neki igy az elején hogy az elozo baratnomet nem felejtettem el es igy nem birok uj kapcsolatba lepni.. Tegnap is voltam bulizni haverokkal es egy lany odajott hozzam ismerkedni de en elutasitottam. Azt gondoltam el tudom felejteni de nagyon nem megy. Sok szép lánnyal összejöhettem volna az utobbi időben de én mindet csak ahoz az egy lányhoz viszonyítottam.. Fb mindent kiír és láttam hogy van barátja ez kb egy honappal ezelött volt,de tegnap törölte a kapcsolatát azzal a fiuval. Nem tudom mi tévő legyek.. Ugy váltunk el utoljara hogy en szerelmet valottam neki ő erre azt mondta hogy kedvel de mar nem szeret Fura mert amikor találkoztunk nem ezt lattam rajta. Az a nagy kérdésem hogy találkozzak vele és elmondjam neki a sztorit vagy probaljam meg elfelejteni..?? Azt mondják 9 honap alatt lehet elfelejteni valakit, de én már lassan a 13 honapnal járok és még mindig piszkosul szeretem..2016. febr. 21. 00:35
1/4 anonim válasza:
Szerintem probald meg, de nagyon ovatosan, semmikepp ne alazd meg magad elotte megjobban. Ha nem sikerul, tovabb kell lepned, sajnos...
2/4 anonim válasza:
Szerintem is próbálj vele beszélni találkozatok és beszéljétek meg a dolgokat egymás közt. Ha nem sikerül akkor tényleg ott kell hagynod :(
De azért sok sikert. Ha van még kérdésed írj nyugodtan
15/L
3/4 A kérdező kommentje:
Van még kérdésem. Ha ti a helyemben lennétek kockáztatnátok vagy elfelejtenétek? Azert mert ha ő már nem akar tőlem semmit akkor lehet kinevetne es ez elég megalázó lenne a számomra
2016. febr. 21. 01:15
4/4 anonim válasza:
Igen tudom számomra is az lenne de megpróbálnám. 2.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!