Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon léttezik boldog szerelem?
Figyelt kérdés
A barátommal másfél éve vagyunk együtt. 17 évesek vagyunk. Hónapok óta érzem hogy nem olyan a kapcsolatunk mint az elején. Alig beszélünk egy nap, minden hétvégén lejárok hozzá, ottalszok napokat mert szeretné, kedvesedek neki, cuki próbálok lenni. Mikor bújnék oda mindig elküld főleg amikor próbálom voccesre venni a helyzetet, ordít velem. Nem hajlandó velem még boltba sem elmenni mindig arra fogja hogy biciklivel gyorsabb, nem akar velem képeket csinálni. Soha nem dicsér meg pedig nekem szükségem lenne erre, jó érzéssel öntene el, de mindig csak a bántó szavakat kapom, egyszer hozzámvágta mikor azt mondtam neki hogy puding, hogy dagadt g*eci. Pedig. 55kg vagyok annyi csak hogy egy kicsit húsos. Már azon gondolkozok hogy leadok pár kgmot h@tha úgy tetszenék neki. Megkért hogy tanuljak meg twerkelni. Mondtam neki nem tudok még fenekem sincs hozzá akkora, és azt válaszolta hízzek inkább fenékre mint hasra. A telefonjába le vannak mentve az ilyen videók és nagyon rosszul esik. Csúnyán beszél velem. És ma elmondtam neki mi bánt, és azt mondta ne is várjam hogy olyan lesz a kapcsolatunk mint az elején, velem az a nagy baj hogy elhiszem hogy van csodálatos meg bdog szerelem. Mit csináljak?2016. ápr. 5. 22:53
1/9 anonim 

válasza:

Még válthatsz partnert. Nem vagy nagyon idős.
De ha az vagy aki kéri az ostort, akkor meg rendben van ez.
2/9 anonim 

válasza:

17 évesen szerintem k*ra nem tudjátok mi a szerelem sőt én 23 vagyok, és még mindig nem tudom;). A szerelem az önmagában csak jó nincsenek benne azok a dolgok amit te is szerelemnek nevezel kötötségek..az egész egyáltalán nem erről szól amúgy. Előbb szerintem neked is megkell tudnod miról szól a szerelem, hogy utánna észre is vedd..
3/9 anonim 

válasza:

Aha, szóval egy bunkó, neveletlen, idiótával jársz aki egyértelműen nem szeret, mert akkor nem így viselkedne... és csodálkozol hogy hol lehet a boldogság? Hát ahhoz egy normális, értelmes srácot kell találni, akinek tetszel is és tisztel, szeret. A jelenlegi pasid nem ilyen. Veled van mert egyelőre nincs neki jobb. Komolyan ez kell neked, hogy kihasználjanak? Miért nem hagytad már el?
4/9 anonim 

válasza:

tudod te. tedd ki a pontot. nehéz, mert kötődés van. de mégis. miért vagy még ott?
5/9 anonim 

válasza:

a pasid egy gyökér és nem érdemeleg téged ez biztos, de te ugyanolyan bűnös vagy mint ő ő szimplán gyökér és tuskó de te választottad... es elviseled neki... senki nem kényszerít arra hogy elviseld mégis ezt teszed saját önszántából... ugy meg nem értem a panaszkodas okát... arról is te tehetsz hogy husi vagy nem szép látvány hidd el de lehet ellene tenni... ha neked jó és inkább vársz elfogadobb sracra aki valószínűleg szintén nem egy szőke herceg akkor nincsen semmi baj senki nem vet meg érte de ha jóképű pasit szeretnél és többől válogatni eddz fenékre ne hozz és adj le pár kilót és egyből sokan fognak keresni :D a kérdésedre válaszolva az a szerelem ami nem boldog az vagy nem szerelem vagy csak egyoldalú... ha kölcsönös szerelem van az mindig boldog és nagyon jo erzes :) a szakítások is abbol vannak hogy a szerelem elmúlt azért nem egy boldog dolog jobbara... 17/F
6/9 anonim 

válasza:

tudod te is h ez így sz.r. létezhet boldog szerelem de ezzel a pasival nagyon nem felejtsd el.
7/9 anonim 

válasza:

Veled nem az a nagy baj, hogy elhiszed, hogy van csodálatos meg boldog szerelem. Hanem, hogy ezt a tahót nem hagyod ott most azonnal. Akkor egy idő múlva lesz boldog szerelemben részed. Tedd meg, hogy azonnal elhagyod!
8/9 anonim 

válasza:

Természetesen létezik.
Attól, hogy te egy tuskót fogtál ki, még másnál létezhet.
De tudom, arra a kérdésre, hogy miért vagy még mindig vele, valami olyasmit fogsz válaszolni, hogy "mert amúgy (amikor épp nem küld el a 3,14csába, vagy nem nevez dagadt getzinek) nagyon szeret", meg "ilyen barátot úgysem találnék még egyet". Hát nem, ennél cska jobbat.
Gondolkozz el a kapcsolatotokon! De ami nem működik, és nem is lehet helyrehozni, azt nem biztos, hogy erőltetni kéne.
9/9 anonim 

válasza:

Hát én a helyedben nem hagynám magam, ott hagynám a pics@ba, sőt amilyen én vagyok,ha még bunkó is arcon is vágnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!