Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már 1 éve tetszik egy fiú mit tegyek? Többi lent
Figyelt kérdés
Az évfolyamtársam és úgymond menő én inkább úgy a kis csoportal elvagyok. De kedves velem meg minden. Még csak 2 éve ketten el úgy beszélgetni vele. De amikor reggel a Hévnél mindig beszélgetésünk megtettszett és én hülye ezt azzal leplezem hogy szekálom és úgy teszek mintha utálnám.13 lány vagyok és eddig mindig mondogattam hogy minek ilyen fiatalin egy Barát mit csinálhatnék ha szüleim ezt nem pártolnák. Szóval az lenne a kérdés hogy most hogyan közeledjek hogy annyira ne legyen észrevehető mert megálditt az ég cukkoló osztálytársakkal. És úgy nincs nagyon beszéld téma mert ha kettesben vagyunk nem jut eszembe semmi. És egyáltalán el kellene kezdeni ilyen fiatalon? Mert nagyon semmi nem lehet belőlük.2016. ápr. 5. 20:58
1/3 anonim válasza:
Előbb tanulj meg beszélni, utána pasizz.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszcsi 😉Tudod szó javító (telefonon) és nem vagyok jó ebből a infós dologból és nem tudom hol kell kikapcsolni 😀Mégegyszer köszi
2016. ápr. 5. 21:32
3/3 anonim válasza:
Szerintem próbálj meg beszélni a fiúval vmilyen aktuális témáról és először próbálj meg vele összebarátkozni és aztán meglátod,hogy hogyan tovább, érezni fogod,hogy mi lesz a jó döntés 😉😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!