Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Rosszat jelent, ha egy srác...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszat jelent, ha egy srác nem likeolt egy képemet se?

Figyelt kérdés
Jó, tudom, ne facebookon éljük az életünket, és én nem is az a típus vagyok, de van egy srác, akivel együtt járunk táncolni, de nem nagyon szoktunk beszélgetni, és hát....tetszik. Ismerősöm, de soha sem likeol egy képemet sem, pedig biztos látja őket (igaz, csak ritkán rakok ki, az is inkább profilkép változtatá). A többiek a táncról szokták, még a tesója is, de pont ő soha. Ez nagyon rosszat jelent. (Mások képeit szokta likeolni) Légyszi kíméljetek! 15/L

2016. ápr. 4. 19:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az emberiség megérett a pusztulásra.
2016. ápr. 4. 19:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Nagyon idióta gondolkodás ( már bocs ).

Ha segít én pl facebookon akkor se lájkolok semmit ha tetszik, max valami miatt fél évente 1x...

Meg amúgy is mit vársz ? Leírtad a választ, ez nem is kérdés... Idézem: "nem nagyon szoktunk beszélgetni".

Szóval van egy srác aki neked tetszik, de ő nem figyel fel rád.

Ha tudnád hány nő van aki tetszik nekem, de .. hagyjuk :D A keksz nem jár.

2016. ápr. 4. 19:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Mondom. Nem zavarna, hogy nem likeol, ha nem látnám, hogy mások képeit viszont igen. Nem az zavar, hogy nem likeolnak, hanem az, hogy pont ő nem. A kérdésem arra irányult volna, hogy ez azt jelentheti, hogy magasról tojik rám? És mintha kértem volna, hogy kíméljetek #1, pont az ilyen válaszokat szerettem volna kikerülni.
2016. ápr. 4. 19:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, magasról tojik rád.
2016. ápr. 4. 19:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2016. ápr. 4. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez nem 100%os mivel nekem van egy barátom aki eléggé kedvel még sem likezi a képeimet.Szóval szerintem nagyon nem tojik rád.Félénk ennyi az egész.
2016. ápr. 4. 20:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Van egy fiú, nagyon konkrét keleket adunk egymásnak, mégsem lájkolgatmuk egymást képeit, sőt fb-n sem szoktunk soha írkálni.
2016. ápr. 4. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!