Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akinek sikerült?
Figyelt kérdés
Veletek történt olyan hogy belezúgtatok valakibe, akinél reménytelennek tűnt hogy viszonozza az érzéseiteket, de aztán kiderült hogy mégis? Szívesen fogadok minden történetet! :))2016. ápr. 3. 19:16
1/4 anonim 

válasza:

Igen...én egész általánosban belé voltam zúgva... és gimi első éveben tudtam meg másoktol sajna h ő is szeretett engem😄 de ő olyan h kezdeményeznem nekem kéne de én nem olyan lány vagyok...úgyhogy nem fogok de sajnálom hogy ilyen a srác😢
2/4 Stark2000 

válasza:

Pff... 12 próbálkozásom volt, egyik sem jött be. xD 16/F
4/4 anonim válasza:
Én megláttam, megtetszett, aztán pár nap múlva rájöttem, hogy én is tetszek neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!