Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is leselkedtetek álmaitok nője után? Mit sikerült látnotok?
Figyelt kérdés
Nálam csak olyan volt, hogy pont mögötte ültem osztályban, és nyáron sokszor kint volt a tangája és a segge, azt bámultam óra helyett :D2016. márc. 9. 13:38
1/3 anonim válasza:
Nem egy osztályba járok vele, nem akarom zaklatni azzal, hogy követem és nem vagyok perverz bunkó! (Mint mondjuk az osztálytársaim.)
3/3 A kérdező kommentje:
az az izgi az egészben hogy biztos tudja hogy lessük őt hátulról, és mégsem húzza feljebb a naciját :D
2016. márc. 9. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!