Ezt látnotok kell! (? )
olyan szomorú! :'( az ilyen embereket akasztani kéne!! hogy képesek ilyet tenni szegényekkel?! én a videón elsírtam magam :'(...
csak az nézze meg aki kibirja a szomorúságot és az igazságtalan hülyeségetet!
http://www.youtube.com/watch?v=mT5bWoLOYL4&feature=related
A videó tényleg eléggé rossz.
De különben a (sötét) középkorban például tilos volt lovat levágni (és enni). (És a világháborúkig tabu is maradt a lóhúsevés.) Magyarországon sokáig csak egy bizonyos betelepedett népcsoport ette a lovat (most nem írok pontosat, mert rasszistának tartanának.) Innen a mondás: "Magyar ember nem eszik lovat."
"magyar ember nem eszik lovat" de eszik, világ életében evett. Amikor még a sztyeppén lovagoltak nem csak a tejét itták, hanem felhasználták a bőrét is, és a húsát is megették. Sőt ma is van piaca a lóhúsnak.
Én is lovagolok, szeretem a lovam. Amúgy ma már árammal ölnek lovat, nincs kínzás előtte meg ilyenek (normális vágóhídon).
Szerintem ez szomorúbb történet,de lehet ez is csak kreált és nem igazi: http://www.youtube.com/watch?v=T5muZkKopvA&feature=related Ezzel nem azt mondom,hogy a kutyák jobbak,mint a lovak,meg sajnálatra méltóbbak,csak jobban meg lett csinálva szerintem ez a videó,bár én ezen se tudtam elsírni magam. Csak ezen,mert szerintem igazi :(
# 6
Bizonyára te is észrevetted, hogy középkorról írtam, ami jelen esetben azt jelenti, hogy az államalapítástól számítva. Mivel akkor vonatkoztak a magyarokra is az Európai törvények, és akkor vettek át újabb szokásokat.
A keresztény Európában Winfried Bonifatius 715-ben megtiltotta a lóhúsevést. Később pedig mindenféle lóáldozatot is megtiltottak.
Na látom már a hülyéknek (már mint a lovak iránt hülyék) most is sikerült feleslegesen ideírni. Azért mert a ló ledobja a lovasát attól még nem kötelező , hogy meg is haljon a lovas... És az esetek többségében a lovas a hibás , hogy leesik. Mindenkinek számolni kell ezzel, senkit sem kényszerítenek a lovaglásra, aki viszont csinálja az saját felelősségére.
Egy olyan EMBER , aki normálisan tud gondolkodni és vannak érzései az nem viszi a lovát a vágóhídra.Pláne minden ok nélkül, meg ilyen szarságért , hogy ledobja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!