Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van itt valaki akinek sikerült...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt valaki akinek sikerült kilépnie a barátzónából?

Figyelt kérdés
Kort, történetet, és hogy mióta voltatok baráti kapcsolatban légyszi
2016. febr. 1. 07:28
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Bro, én segítek neked! Figyelj ide! A lényeg, hogy ezt a baráti kapcsolatot fejleszd tovább. De ezt hatalmas türelemmel és okosan KELL csinálni. Hogy ez mit jelent? Ez azt jelenti, hogy tényleg legyél igaz barát. Ékeld be magad a szívébe, szeressen ő is, tudja, hogy bármikor számíthat rád és te is rá! Hívd el néha moziba, vagy valahova, ahova a spanokat szokták, ne legyél mellette feszült, akár szlenggelj keményen, mert akkor azt sugárzod, hogy tényleg csak barát. Tényleg! Ha olyan beszari vagy, 130-as vérnyomás, izzadtság, akkor leszűri hamar, mert nem hülye. Természetes legyél vele, mintha nem is lennél szerelmes. Csak lazán.

És a legfontosabb, hogy a nehéz napjain legyél mellette. Idővel lehetséges, hogy belédszeret. Simán. Felleli benned azt a férfit, amit minden lány akar: törődik vele és szereti!

Mehet ez, de ez tényleg nem máról holnapra. Sok sikert és még több kitartást! ;)

2016. febr. 1. 07:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem alapból ez a taktikám, előbb friendzone aztán mikor már bízik bennem és kedvel randira hívom. Eddig mindig összejött volt ami rövid volt, volt ami hosszabb. 18/f
2016. febr. 1. 10:36
 3/5 anonim válasza:
Nehéz de nem lehetetlen. Én is úgy voltam hogy a legjobb fiúbarátomba 3 évnyi barátság után beleszerettem. Féltem attól hogy elvesztem ha elmondom neki, de kiderült hogy ő is így érez. Ketten megbeszéltük a dolgot és azóta együtt vagyunk :) szerintem még jó is hogy volt időnk előtte rendesen megismerni egymást. :) sok sikert! 15/l
2016. febr. 1. 13:54
 4/5 A kérdező kommentje:
1. Nagyon köszi ( ahogy a többieknek is)! Próbálok olyan lenni, de van hogy azért nem merek vele beszélni mert észrevenné…. Várok további válaszokat is :)
2016. febr. 1. 15:30
 5/5 Stark2000 ***** válasza:
Nekem sikerült, bár én csak kisebb dolgokat tettem meg neki, kedveskedtem, utaltam arra, hogy szép, tetszik, bókoltam finomabban. Bár nem lett belőle sok minden, mert ahogy közelebb engedett magához eltaszított a személyisége, túl sok mindenért sírt, mint valami hárpia. :D
2016. febr. 1. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!