Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Baratzonabol hogy keruljek ki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratzonabol hogy keruljek ki?

Figyelt kérdés
Szep lany vagyok de egy fiuosztalytarsam baratzonaba tett. Hogyan tudnek kikerulni ebbol,vagyis hogyan erhetnem el hogy belemszeressen? 15/l
2016. jan. 3. 20:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Bókolj sokat, aztán majd meglátjátok mi lesz..mást nem igen tehetsz :P
2016. jan. 3. 20:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Amugy a szepet nem egobll irtam csak azert hogy tudjatok nem a kulsom miatt tekint ram csak baratkent
2016. jan. 3. 20:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát ez kérlek szépen egy újabb Mission Imposibble rész lesz.
2016. jan. 3. 20:30
 4/7 anonim válasza:
Nos ha úgy gondolod, hogy nem a külső a kiváltó ok, akkor csak valami elterelheti a figyelmét. Nos mást nem tudok tanácsolni, hogy légy mindig mellette és légy az akivel meg tudja beszélni a dolgokat. Ha a srác normális, akkor csak leesik neki a tantusz, hogy kinek is fontos valójában. A fiúk barátzónája bonyolultabb véleményem szerint
2016. jan. 3. 20:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Biztos vagy benne? Ha egy lányra csak barátként tekintek az 99%-ban azért van, mert egyszerűen nem tetszik.
2016. jan. 3. 20:57
 6/7 anonim válasza:
A belső értékek már szóba sem jönnek? Szép...
2016. febr. 6. 19:58
 7/7 A kérdező kommentje:

Csak azert emlitettem azt hogy szep vagyok hogy ne azt irjatok hogy a kulsom miatt vagyunk csak baratok.

Amugy nyilvan bir engem mert tenyleg jo bararok vagyunk csak hat en tobbet szeretnek

2016. febr. 7. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!