Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy érti egy lány, ha azt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érti egy lány, ha azt mondja legyek bunkó?

Figyelt kérdés
Régóta beszélgetek egy lánnyal, de nemrég úgy döntöttem elég lesz, ott hagyom. Nem törődtem vele annyira mint előtte, és ez neki nagyon tetszett. Mondta, hogy legyek bunkó és nemtörődöm, mert neki szüksége van erre. Aztán mikor tényleg bunkó voltam és nemtörődöm (a saját értelmezésem szerint) kiakadt, hogy neki ez nagyon rosszul esik és ő nem így értette. Hát akkor, hogy?! Előre is köszönöm!

2016. márc. 29. 15:59
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Egy balhere vagy, és a csaj is az.

Lehet lepontozni, így van.

2016. márc. 29. 16:02
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Annyi eszetek van mint egy marék molylepkének, de főleg a csajnak. Egy felszínes pitsa, te meg inkább jobb ha leszarod, de végleg mert nem százas a csaj.
2016. márc. 29. 16:04
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Amelyik lány ilyet mond, azt inkább hagyd a fenébe, mert nem normális!
2016. márc. 29. 16:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem félre értetted. Csak viccből mondta. Vagy nem tudom.

A lényeg, hogy foglalkozz vele. Az inkább eredményes, mintha nem törődnél vele.

Sok sikert.

2016. márc. 29. 17:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2016. márc. 29. 20:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Úgy értette legyél határozott és tényleg férfi csak még kicsik vagytok és nem tudja mi is kell neki igazán.
2016. márc. 29. 23:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Azt jelenti legyel tokos egy szard le a fejet. Bonusz pontnak szamit ha sok penzed van es egy ostorod mint a Szurke otven arnyalataban.
2016. aug. 23. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!