Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lányt pár éve visszautasítottam de most kell nekem. Hogy szerezzem meg?
Figyelt kérdés
2016. márc. 26. 21:41
11/12 anonim válasza:
Ha az előző párkapcsolat miatt utasítottad el, akkor simán keresd fel, mond el neki, hogy mi a helyzet.
Ha bármi más oka volt, akkor kezdj el udvarolni sűrű halmokban, de ne legyél tolakodó.
Az én párkapcsolatom is így lett egy évig utasítgattuk el egymást, végül nagy szerelem lett belőle, több éve boldog a kapcsolat, van amihez idő kell...
Nem biztos, hogy elszúrtad... 27/L
12/12 anonim válasza:
azért itt a végén akadt pár rendes hozzászólás is..
Szerintem sincs minden veszve! Ha nincsen senkije, és egyszer már bejöttél neki, érdemes lehet kockáztatni egy kicsit! Szerintem jó eséllyel indulsz! :)
Ha a végén mégsem jöttök össze, ki tudja, lehet hogy szerzel egy új barátot! :)
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!