Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem meg Őt? (Bővebben lent)
"Sok alkalmam lett volna arra, hogy ágybabújjak vele"
14 évesen? Te kis hülye ri.banc......
Undorító.
Nagyon remelem hogy fake.
Tudod, az ilyenek miatt a mi korosztalyunk az amit mindenki megvet. Miattad meg a tobbi ribizli miatt.
Erkolcsok??? Semmi? Ha elolvasod amit irtal nem erzed gaznak?
Igen en is voltam szerelmes 14 evesen de annak semmi koze egy normalis kapcsolathoz. Az meg eszembe sem jutott hogy barkivel lefekudjek. Egyaltalan tudod hogy pontosan hogy huzz fel egy gumit? Es ha barmi baj van mit csinalj? Vagy hogy allj meg a szuleid elott? Mert ha beuzhet a sz.r akkor be is fog utni.
Az egyetlen mondatod amibol kiindulnek az az hogy szegyelled hogy reszeg vagy. Tudod az meg egy felnottnel is cink de nalad.... van fogalmad rola hogy a normalis emberek hogy szanjak a kis 14 eveseket akik betepnek es lereszegednek? Mert szanalmasak
Te is erzed szerintem hogy ez igy nem oke mert olvastam, szoval TEGYEL.ELLENE.
Emelkedj ki a sorbol egy kicsit az eszeddel es ne a testi adottsagokkal. Szerintem egy joravalo srac akkor hamarabb eszrevesz. Mert egy jo mell vagy fenek egyszer jo.
Es meg rengeteg idod lesz szerelmi eletet elni meg inni hidd el, kulonben kiegett leszel.
Mit tegyél? Ásd el magad. Kiment Londonba... 20 év körüli csávó mi? Ennyire életképtelen hogy összehozon egy hasonló korú csajt? Vagy ennyire jó kis taktikus hogy megbsz és otthagy. Mit érdekelnél te kis szaros 14 éves egy idősebb pasit a dugáson kívül. Naiv liba. Anyádék foglalkoznak veled?
Részeg 14 évesen. Szép kis társaság. Amúgy undorító ha egy lány iszik pláne egy 14 éves kis fruska.
A tojáshély a seggeden van de már dugni akarsz. Inkább most tanulj. Később is lehetsz ribi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!