Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ciki ha még nincs barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha még nincs barátom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az osztályban a lányok közül szinte mindenkinek van barátja kivéve nekem és az egyik legjobb barátomnak, kicsit zavar. Velem van baj vagy a többi lánnyal?A válaszokat előre is köszi.

12/L

2016. márc. 26. 20:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Te vagy a normális. :)
2016. márc. 27. 20:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki! Én is 12 vagyok és nálunk is ez megy hogy mindenkinek van barátja csak nekem és a barátnőmnek nics. De nem is kell! Mert eből szoktak azok lenni hogy te nagyon szereted őt aztán egyszer csak megnézed a mobilod és puff! Sms-ben domot. Ja igen utánna meg sírsz és sírsz és sírsz. (Amúgy az egyik osztály társamal történt hogy smsben szakítot az a szemét láda barom!)
2016. márc. 28. 01:29
 13/13 anonim ***** válasza:

14 evesen meg mar azt teszed fel kerdesnek, hogy gaz ha meg szuz vagy, vagy mi lesz?

Nem az, nagyon nem.16 evesen meg nem volt komolyabb kapcsolatom de nem erzem gaznak, es sokan vannak igy.Ne akard elsietni, nagyon raparazol banni fogod kesobb

2016. márc. 29. 03:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!