Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha még nincs barátom?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az osztályban a lányok közül szinte mindenkinek van barátja kivéve nekem és az egyik legjobb barátomnak, kicsit zavar. Velem van baj vagy a többi lánnyal?A válaszokat előre is köszi.
12/L
2016. márc. 26. 20:26
1/13 anonim válasza:
veled is meg velük is...veled az hogy 12 évesen baratot akarsz veluk meg az hogy 12 evesen mar van
2/13 anonim válasza:
mért lenne ciki? főleg 12 évesen. pont az a ciki aki már vagy a századik pasin van túl.
3/13 A kérdező kommentje:
1.-nek: én még nem szeretnék barátot csak megkérdeztem, hogy ciki-e hogy még nincs.
2016. márc. 26. 20:31
4/13 anonim válasza:
Az ciki hogy mindenki másnak van... Nekem 17 évesen lett először barátom, nem bánom, nem maradtam le semmiről:D Ahogy te sem. Szóval nyugi, nem ciki...(ilyenkor kicsit elgondolkodom hol tart a világ:D)
5/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki :)
Mikor én 12 éves voltam az osztályban a lányok közül senkinek nem volt még barátja.
Én 16 éves vagyok és làny na ezt képzeld el nekem se volt még soha barátom na ez nem ciki?
6/13 anonim válasza:
Nem ciki. Ha úgy érzed, hogy megtaláltad az igazit, akkor sem lesz ciki. Az a ciki, ha görcsösen akarsz egy barátot.
7/13 anonim válasza:
Hehe nem ciki.. Es meg az ideje se jott el szóval nyugika 😏
8/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki most 15 vagyok egy par hete van baratom és ő az első... 12 évesen nem is gondolkodtam ilyenről
9/13 anonim válasza:
Nem ciki:) Az a ciki, hogy nekik már van ennyi idősen, szóval nyugi!
10/13 anonim válasza:
12 évesen már f a sz kéne neki.. Na az ilyenekből lesznek húszéves korukra kiélt k u r v á k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!