Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van fiú lány barátság szerintetek?

Amugy mindenki olyan qrva okos a masik neveben. Honnan tudod hogy nem eppen rad gondol ha kiveri? Honnan tudod hogy a nem rolad almodik es ha megolel akkor azt nem baratilag teszi? Honnan tudod hogy mit gondol, mit erez? Te elmerned neki mondani hogy kedveled, ezzel kockara teve a baratsagotokat es azt hogy sok idot tolthetsz vele, beszelsz vele es ki tudja meg mi. Mert szerintem te is irogatnad ki ide hogy "Elmondjam neki vagy ne mondjam?"
Elnezest kerdezo, ez nem neked szolt hanem az okoskodoknak...-.-

Nem muszáj egyéni esetekből általánosítani, sokaknak van, másoknak meg nincs.
Én pl. erről azt gondolom, hogy számomra nagyon abszurd az a dolog, hogy "egy idő után az egyik többet fog érezni." Mi van?? Miről beszélünk. Én úgy tapasztalom magamon, hogy első találkozásokra eltudom dönteni valakiről, hogy vonzódok-e hozzá. És sok olyan ellenkezőnemű barátom van, akihez nem vonzódok/vagy ő sem hozzám, és ez nem szokott változni.
A másik eset, ami talán a te helyzetedre is jellemző lehet az az, amikor vonzódik(titokban) hozzád a barátod, csak sosem mondja (ilyen is akad bőven). Minek is mondaná, simán nem meri, minek is merné.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Úgy érzem hogy van akkor is fiú lány barátság és úgy jöttem rá hogy nekem ez a lány akiről szó volt túlságosan jóba vagyunk hogy több legyen mint barátság és rájöttem hogy már nem érzek úgy iránta mint az elején még szeretem ehez idő kell hogy úgy tudjak ránézni mint csak egy barát de már kezdem érteni miért nem lehet ez több úgy érzem sokkal jobb hogy egy iszonyatosan nagyon jó barátom van és nem akarom elveszíteni és sokkal jobb így nem kell több se kevesebb és úgy vagyok vele idők kérdése és tudok rá barátként tekinteni mégis olyan jó érzés hogy rájöttem erre.
Aki netalántán rátalál erre a kérdésre remélem tudtam valami hasznosat mondani ezzel.
VALAMIKOR SOKKAL JOBB EGY NAGYON JÓ BARÁT AKIVEL MEGOSZTASSZ MINDENT JÓT ROSSZAT MINT EGY KAPCSOLAT ÉS VALAMIKOR EGY BARÁT JOBB BARÁTKÉNT MINT EGY PÁRKÉNT.

# 26
Ez miért zárná ki? Ebben nem volt logika:) Egy dolog, hogy minden párkapcsolatban van barátság, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy minden barátságban van párkapcsolat.
Olyan mintha azt mondanám, hogy "minden erdőben van fa, tehát minden fában van egy egész erdő"
Vagy azt, hogy minden férfi ember, tehát ember férfi.
>> [link]

# 25
Nem kell általánosítani, szerintem senki sem fogja általánosítás alapján eldönteni, hogy milyenek a saját barátságai.
A barátság dolgait és kapcsolat dolgait tényleg nem érdemes összekeverni. Lényegében kicsit olyan mintha nehezen fogalmaznád meg azt, hogy mit érzel. Hogyha valakivel jól érzed magad és megbízol benne, mint emberben, az miért volna párkapcsolat? Szerintem a párkapcsolat ott kezdődik, amikor vonzódtok egymáshoz, és ezt kimutatjátok.
Ha jól érzitek magatokat együtt az teljesen rendben van, ez még nem jelenti azt, hogy a barátság örömeit fokoznád egy párkapcsolattal, mert a kettő nem ugyanabból áll. Inkább megváltoztatnád, ami nem 100%-ban lenne pozitív változás, attól hogy jóbarátok vagytok.
Nekem is vannak olyan barátaim, akikkel jó beszélgetni, de attól még megtapasztaltam egyikkel-másikkal, hogy flörtölés attól még lehet kiábrándító.
Legalábbis ezt nem a szoros barátság fogja meghatározni.
Amúgy szerintem arról lehet szó itt, hogy talán vannak olyan emberek, akiknek negatív a tapasztalatuk kapcsolatok terén. Lehet, hogy te azért merted felhozni a kapcsolat témát, mert te alkalmasabbnak, "késznek" érzed magad rájuk, de van aki nem így érzi, és olyankor nem lehet erőltetni. Pl. legrosszabb amikor valaki bizalmatlan egy kapcsolatban, vagy féltékenykedni kezd (barátságon belül persze nem tesz ilyeneket), vagy ridegnek érzi magát. A párkapcsolat ott kezdődik, amikor mindketten jól tudnak viszonyulni hozzá. Hogyha nem, akkor marad a barátság, mert kár erőltetni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!