Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van fiú lány barátság szerintetek?

Igen van.Az hogy mennyire ritka az embertől függ.
Lehet van olyan ember akinek sosem jött még össze hogy normális ellenkező nemű barátsága legyen és ezért valószínüleg azt fogja mondani hogy nincs vagy valami "idézetet" ("Van fiú lány barátság?És ha igen miért nem?").
Szerintem igenis van.Sokkal több ellenkező nemű barátom van és mindegyikkel jól kijövök.Persze nálam is volt már olyan hogy a másik fél többet akart de meg tudtuk beszélni.(ez csak egy alkalommal volt)

persze, hogy van fiú-lány barátság. te magad írtad, hogy neked is van ellenkező nemű barátod. az persze egyénileg és esetileg változó, hogy meddig marad meg csak barátságnak.
vannak olyanok, akik közt sosem vetődik fel, hogy több is legyen barátságnál. vannak, akik összejönnek, járni kezdenek, vagy csak néha lefekszenek egymással. vannak, akik közt meg egyoldalúan eltolódnak az igények, mert egyik fél többet akar, mint a másik. ez is lehet, szerelem, szex, bármi.
hogy az ilyet hogy sikerül kezelni és a barátság aztán túléli-e, megint csak egyénileg változó lehet.

Van, tapasztalat.
Több fiú barátom is van, és nem vagyok sem full ronda sem leszbikus, és a fiúk sem melegek.
/L

Nem tudom minek nevezzem mert én többet szeretnék tőle de az ő válasza az volt hogy nem akarja hogy a barátságunk (mert volt már neki olyan hogy tönkrement a barátsága valakivel mert összejöttek és gondolom ezért nem akarja vagy nem tudom ) tönkremenyen és én úgy érzem mernék kockáztatni és megpróbálni de viszont félek hogy tényleg tönkremegy a kapcsolatunk.
Azon gondolkozok hogy hagyjam nem kérdezek rá nem is utalok rá hanem várok és hátha ő is majd többet akar.
Nem igazán tudom mit csináljak valami ötlet ?

Nincs fiú/lány barátság! Olyan van, hogy a csaj körbe veszi magát egy hárem fallal, van vagy 20 kiéhezett, dugásra vágyó pasi a köreiben és úgy nevezi őket, hogy barátok :)
Na jó, talán a legtöbbnek van csaja is, de azért néha dugná ő is, főleg ha jól néz ki a lány ^^.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!