Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mérges rám akibe szerelmes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mérges rám akibe szerelmes vagyok, mit csináljak hogy megbocsájtson?

Figyelt kérdés
Most sajnos jön a tavaszi szünet, ezért élőben nem bírok vele beszélni. Tehát az van hogy Facebookon szerelmet vallottam a lánynak, de elutasított. Viszont írtam neki párszor még hogy kérlek, de nem. Voltam olyan hülye hogy írtam neki egy szívet meg egy puszilós smiley-t. Másnap a suliban amikor meglátott, akkor el is futott tőlem. Megtudták az osztálytársaim, hogy szerelmes vagyok belé, és elkezdtek engem és őt is piszkálni, le is fogták hogy menjek oda hozzá, de nem nézett ki szomorúnak. Egyébként nem vagyunk osztálytársak, ő eggyel lejjebb van. Amikor mentem haza megláttam őt és voltam olyan hülye hogy fütyültem neki, de messziről. Aztán ott volt a haverom is, és mondta neki hogy elege van belőlem, meg panaszkodott rólam. Amikor hazaértem írtam neki hogy bocsi, meg hogy kérlek írj vissza de azóta sem válaszolt, nem is látta még. Aztán rám írt a barátnője, hogy hagyjam őt békén. Most már nem az a lényeg hogy járjunk, hanem hogy legalább barátság legyen köztünk, mert szeretném hogy az életem része legyen. Mit csináljak most? Nagyon rossz a kedvem miatta és sírok is. Csak annyit szeretnék hogy ne fusson el előlem mindig mikor meglát, hanem ugyanúgy legyen mint régen vagy még jobb is. Régen egyébként mindig köszönt mikor megláttam, és szerintem kedvelt engem. Ezt szeretném visszahozni, és esetleg szeretném hogy ugye barátság legyen köztünk. Kérlek segítsetek, mert ezt nem bírom ki!

2016. márc. 23. 17:59
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Rájöttem hogy csak azért mérges mert írogattam neki.
2016. márc. 25. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!